Baš me zanima šta je Boban Rajović pripremio, kao i Milena Vučić.Još samo 10 dana do objave pjesama i zvaničnog početka sezone 2025.![]()
Ma kakvi, Leontina mu je dala pesmuljak Ljubi Svog Čoveka fazon, čak i naslovi imaju isti broj reči...Mislim da ovo dosta toga mijenja i da je vrlo vjerovatno da će Isak Šabanović biti naredni predstavnik Crne Gore na Eurosongu.
Da, ali ovo je Crna GoraMa kakvi, Leontina mu je dala pesmuljak Ljubi Svog Čoveka fazon, čak i naslovi imaju isti broj reči...
Bukvalno. Rale ni pod razno tako da i nije neka šteta. Milena mi deluje najozbiljnije ali crnogorci su.... i ocekujem da ce poslati Isaka samo zato sto je muskarac. Kod njih se i dalje ako nosis zensko dete vrsi abortus pod pritiskom familije i bila je kampanja "Nezeljena" koja apeluje na to. I pesmu o tome je pevala Katarina Bogicevic a radila Aleksandra Milutinovic i koja je zavrsila naravno druga, a otisao je Vanja i obrukao ih sa debilnim vicevima na racun mentalno zaostale dece, ocajnim nastupom, tremom i glasom koji je pukao. Nije usao ni u finale. Nijedan njihov izbor publike nije pao na zensku osobu izuzev internog odabira. A Leontina zaista pravi pesmuljke. Ona je ostala tamo negde u 2003-oj....A dobro, svakako autor pesme nije ulivao poverenje. Veće šanse za Milenu Vučić![]()
Pa ja sam od njega ocekivao neku rok pesmu, ali Leontina i on? Hm... Ali tacno nakon sto sam se ponadao da ce Cg konacno uci u finale, izgleda da ce kao i uvek prica da se nastavi u istom smeru... Isak je sveže izašao iz Zvezda Granda. Ima sigurno ko ce da glasa za njega, u odnosu na Milenu koja je bila aktuelna pre 20 godina, sto mi je jako zao.Isakova muzika mi u kontekstu Eurosonga ima Bugarska 2022. vajb