Predlozi i utisci o forumu

@Miloš Da li je moguće ikako da se uvede fire 🔥 reakcija na post ?? Jedan izvesni popularni ESC forum koji koristi istu platformu kao i mi ima tu reakciju koju smatram prikladnom u mnogo više situacija nego 😍

Videćemo u narednom periodu da li dodavati.

El može i govance da se doda kao rekacija? U smislu "se**m ti se na komentar :poop: " To bi dosta obogatilo spektar emocija koji imamo :)

Ne može. Tu su smajliji kojima u kombinaciji sa tekstom može da se prenese emocija.

El može i govance da se doda kao rekacija? U smislu "se**m ti se na komentar :poop: " To bi dosta obogatilo spektar emocija koji imamo :)
Šta ste Vi ovamo došli da ponižavate narod?! Kako Vas nije sramota :coffee:🙏

Stize uskoro sve.

Posto ce ovo biti nova FSC sezona, ocekujem da bude preko 50 prijava. Ima nas starih, redovnih, koji smo ucestvovali u poslednjih 20-ak FSC-a (oko 30); bice povratnika plus ocekujem i nove forumase. Samo ne znam kako bi se organizovalo. Mozda 3 grupe; pf-a. 😁
Za prvi FSC bih voleo da tema bude nesto u evrovizijskom fazonu.

Ima jos jedna stvar koju je neophodno usaglasiti pre pocetka ali narod ce biti taj koji ce odluciti na kraju :)

Last edited:
Pretpostavljam koju, ali bice to sve kako treba. (y) Jedva cekam da se takmicim, uzivam, nerviram, ...
Mada mislim da FSC ne bi trebalo poceti bez jos jednog detalja. :unsure:

Da, ali mislim da se komentar odnosio na procentualno veći broj učesnika u finalu.
Ja sam zaboravio pravila, ali čini mi se da je prolaznost bila oko 50% od ukupnog broja učesnika u polufinalu, i, valjda, ne manje od 7 ili 8.
Ja mislim da ih sasvim dovoljno prolazi u finale i tu ne bih ništa menjao.

Dobro ti se čini. 50%+ pobednik prethodnog, Sad, u zavisnosti od broja prijavljenih se dalje određivalo.

Sve ce ti biti jasno, samo da krene. Mozes da glasas kao ziri ili kao gledaoci. Sta vise volis da budes.

Ja sam za to da pesme ostanu, a da se pobede i plasmani krenu od pocetka.

Back