275. FSC - Commercial Break

Bližimo se polovini glasanja i sada nam glasa Doctor Who. Poput zakaye, ni on nije očekivao finale ali, srećom, uspeo je da ga izbori, a Trentemoller se sasvim fino kotira za sada, videćemo šta nas čeka do kraja.

Miloši za sada i dalje drže čelo tabele ali i Jacotene se priključuje ovoj vrlo uzbudljivoj trci!

22-Doctor-Who.png

Došli smo tačno do polovine i sada ćemo videti kako je Arsenic glasao. On nam je uvek ovde servirao kvalitet, međutim ovog puta se, nažalost nije plasirao u finale. Ali ima on iskustva, pronaći će recept za uspeh.

8 poena ide pesmi organizatora koja sada preuzima vodeću poziciju na tabeli.

23-Arsenic.png

Sada je došao red da nam svoje glasove saopšti Stefix. On je takođe već bio deo mojih FSCa (prošli put) i tada je bio vrlo lepo plasiran, videćemo šta ga čeka ovog puta.

Njegovi glasovi vraćaju crvenog Miloša na vrh tabele ali se Milošima približava i Miki.

24-Stefix.png

25. po redu glasa Shum. I njegov EBM predlog je bio pravo osveženje na ovom izdanju ali, nažalost, nije uspeo da dopre do šireg auditorijuma. Želim mu da se uskoro vrati u finale.

Crveni Miloš dobija 8 poena od Shuma i, bar za sada, siguran je na čelu tabele iako razlika nije velika.

25-Shum.png

A sada naš dragi Tinte. Tinte je rekao da mu ovi televizori nisu odgovarali u polufinalu i, ništa, sledeći put se vraćamo našim old-school kovertama a njemu želimo svu sreću u finalu.

Ali za razliku od televizora, Laurinda mu se veoma svidela. Hvala na 7 bodova :D

26-Tinte.png

Došao je red i na našu Detektivku. Drago mi je što je uspela da izbori finale na ovom izdanju sa jednom, rekli bi, vrlo kvalitetnom pesmom. A sada ćemo videti koja će od onih silnih pesama koje su se zelenele na semaforu najbolje proći.

I Mikijeva pesma sada dostiže kvotu od 100 bodova.

27-Jasamtvojdetektiv.png

E sada je došao red na našu dragu Paučicu. Za nju mi je bilo jasno da je muzički na istim talasima kao i ja još na PZE temi a to se, sa svakim novim izdanjem sve više potvrđuje. I ja isto veoma volim njene pesme i želim joj da uskoro ponovo pobedi pa da se družimo kod nje.

Paučica daje 12 bodova pesmi organizatora pa sada plavi Miloš ponovo dolazi na čelo kolone.........

28-Pau-ica.png

Na red je došao i Storm. Ono što se definitivno može reći za Storma jeste da je dosledan svom muzičkom ukusu i ja to lično jako cenim. Sada ćemo videti kako je rasporedio svoje bodove...........

Pa...pesme koje se trenutno bore za pobedu mu se nije svidele ali zato jeste Trentemoller a i Reyko se polako ali sigurno penje na tabeli.

29-Storm.png

Back