275. FSC - Commercial Break

30. po redu glasa naša draga Pipi. Ne da joj se da razbije taj maler (barem za sada) ali ja je ipak savetujem da nastavi da šalje kvalitetne pesme i, po zakonu velikih brojeva, dočekaće i ona svojih 5 minuta.

Nakon ovih glasova, plavi Miloš ostaje na vrhu ali se Miki penje na drugo mesto.

30-Pipi.png

A sada - whisky. Dobro se sećam i dalje, whisky je debitovao prošli put kada sam ja organizovao i odmah je bilo jasno da je reč o kvalitetnom forumašu. Njegova pobednička numera se i dalje vrti na našim radio stanicama, samo da znate.

Ro se, sada možemo reči, ozbiljno zalaufao da zauzme čelo tabele.

31-whisky.png

Na red dolazi Replay. Moram reći da mi je svaka njegova organizacija medju najdražima i baš bih voleo da uskoro opet organizuje jedan FSC. Siguran sam da bi imali pravu feštu!

Replay daje novu 12-cu portugalskom triju i ovo je sada prva ozbiljnija prednost nekoga ko je do sada bio na vrhu. Ali naravno, situacija je daleko od gotove.

32-Replay.png

Došao je red na Filhyja. E moram još jednom da kažem da mi je baš žao što je na ovom izdanju prekinuo niz prolazaka u finale. Ali verujem da će uskoro pronaći dobitnu kombinaciju. Dugo je sa nama i red je da sve to začini i pobedom u nekoj......pa što bližoj budućnosti, nadamo se.

Ro izbija na drugo mesto i sada imamo sudar titana u borbi za vrh u ovoj završnici.

33-Filhy.png

Pa zamislite da ne dobijete ni na aleternativnoj temi bodove od Fifija...

(Kao ja ❤🙏)

Sledeća glasa Veronika ❤️ Verujem da ne moram da kažem kakav je osećaj bio kada, na kraju, nije uspela da se domogne finale i to na ovom izdanju. Ipak ide pauza, a sa novom godinom stiže i nova prilika da zablista sa nekim novim pesmama kao što je Slowlove bio.

Trenutni lider je i dalje siguran na prvom mestu ali verujem da će se Destry i te kako obradovati ovoj 12-ici :D

34-Veronika.png

Trenutno mi je interesantniji razvoj situacije kod ovih sa okolo 80 bodova 😂

I tako, mic po mic, dođosmo i do crvenog Miloša. Drago mi je što je opet sa nama na FSCu i što se mene tiče, slobodno može to i malo češče.

Ekaterina Shelehova dobija Miloševu 12-icu. Prednost organizatora je zavidna ali ne i nedostižna.

35-Milo.png

Na red dolazi Stole. Kada su u pitanju pobede i dobri rezultati, Stole je svakako sinonim za njih. Apsolutno sam siguran da će u bliskoj budućnosti zabeležiti (barem) još jednu pobedu.

Reyko dobija 12 a plavi Miloš "samo" 2, tako da je ovaj kapital i dalje dostižan do kraja.

36-Stole.png

Ako za jednog forumaša (ili u ovom slučaju, forumašicu) možemo da kažemo da je "institucija", to je etica. Bila je sa nama od prvog izdanja, zna sve što se tiče FSCa i bez etice, FSC danas ne bi bi bio FSC. Slažemo se svi? Slažemo se.

Nakon eticinih glasova....ista meta isto odstojanje, reklo bi se. Ali trenutak raspleta se bliži.

37-etica.png

Sada je došao red na Roa. Meni lično je baš drago da nakon ispadanja na prošlom izdanju i to sa odličnom pesmom.......sada je uspeo da se vrati u sam vrh, gde mu je i mesto. Ro je, što se mene tiče, powerhouse FSC-a. I to je tako, što bi rekao jedan....poznati čika.

Nakon Roovih glasova, organizator odlazi na 170 bodova. Još samo 8 glasača je ostalo do kraja.

38-Ro97.png

Nakon Roa, red je i na Destry-ja. O Destry-ju sve već znamo, sve što bih ja lično rekao za njega bi bilo suvišno........ali u svakom slučaju, neka bude neki zaključak to da mi je jako drago da je sada u finalu jer prošlo izdanje nam, po tom pitanju, nije ostalo u dobrom sećanju.

Ekaterina Shelehova skače u top 5!

39-Destry94.png

Dođosmo i do 40. glasača a to je niko drugi do Anhel. Anhel je imao odličnu pesmu i, nažalost, tesno je ispao. Njemu takođe želim sreću i da razbije maler sledeće godine kako dolikuje.

Nije još mnogo ostalo do kraja.

40-Anhel.png

Back