275. FSC - Commercial Break

Došao je red da nam i Majsta saopšti svoje glasove. Nažalost, ovog puta mu se nisu sklopile kockice, ali svakako je u pitanju forumaš koji zna da nabode FSC hit tako da nemam sumnje da će se, u nekom trenutku, ova situacija promeniti.

Videćemo uskoro da li je Majsta ovime zapravo "overio" drugu uzastopnu pobedu aktuelnog organizatora.

41-Majsta94.png

A sada će nam svoje glasove saopštiti Ivana. Već sam bezbroj puta govorio koliko je Ivana bitan deo naše ekipe i to zaista jeste tako. Drago mi je što je uspela da se plasira u finale na ovom izdanju a ja joj želim da uskoro nabode neku dobru grčku pesmu pa se onda nađe ovde gde sam ja sada.

Obzirom da prednost iznosi oko 40 bodova razlike u ovom trenutku, pobednik izdanja je definitivno rešen ali ostale pozicije u top 10 su otvorene.

42-Ivana.png

A sada je došao na red niko drugi do Leo. Uprkos tome što trenutno krizira, ja verujem da se sveska uveliko sprema za sledeću godinu. I vratiće nam se on u vrh vrlo brzo, u to ne sumnjajte.

Miki i dalje može do drugog mesta, videćemo šta će zadnji glasači odlučiti.

43-Leo-Cezar.png

Ostala su još samo 3 glasača, a jedan od njih je Endrega. Endrega je definitivno uspeo da nabode odličnu pesmu ovog puta, a što se mene tiče, plasman je trebao biti puno bolji. Ali biće prilike, koliko već sledeće godine.

I Endregi se portugalski trio veoma dopao, tako da je sada broj osvojenih bodova veći od 200.

44-Endrega.png

Sada je na red došla creature. Ja sam na samom početku već rekao šta mislim o njoj i njenim pesmama. Drago mi je što je ovde sa nama i potpuno sam siguran da ćemo dogodine videti (barem) još jednu njenu pobedu.

Petar dobija 12-icu od creature i sada ima realne šanse da završi kao drugi. A da li će, odlučiće naš poslednji glasač - Vax'ildan.

45-creature.png

I konačno, naš poslednji glasač za večeras je Vax'ildan. Izrazito mi je drago što je uspeo da izbori finale na ovom izdanju i nadam se da je to vetar u ledja za sledeću godinu. Kako rekoh, meni je njegov ukus jako dobar i ne sumnjam da ćemo slušati još njegovih odličnih pesama.

Petar dobija još jednu dvanaesticu i u foto-finišu završava kao drugi. Čestitke!

46-Vax-ildan.png

A pobednik ovog izdanja je:

Karetus, Vitorino & iolanda - Laurinda sa 209 osvojenih poena

Miloše, svaka čast na standardno odličnoj organizaciji i drugoj uzastopnoj FSC pobedi! 👏 👏

Čestitke Miloše! Sasvim zaslužena ubedljiva pobeda. Dve pobede za redom i to poprilično ubedljive! Svaka čast.

Hvala svima za poene za Afterglow! Imao sam u planu jednu drugu pesmu međutim nije mogla pa je Afterglow došao na red i drago mi je da jeste. 11 mesto je sasvim solidno. Ako sam dobro izračunao da sam 11sti.

Vaksova 12stica Petru za kraj FSC godine je naj mim thing ikada and I like it!

Bravo Miloše! Za mene je pobedila najbolja pesma, zasluženo! Lepo što si se vratio i doživeo ovakav kraj godine.

Ovo je genijalno. Mislim da sam izlupao brdo 😍 reakcija Milošu večeras jer sam bio oduševljen svim poenima kad ima ovoliko pesama u finalu.

Vyatru sam otkrio slučajno u toku prijava dok sam vršljao po Jutjubu, izašla je tipa dve nedelje pre nego što sam je prijavio. Ovo nije prvi put da odlično prođem sa pesmom na koju slučajno naletim jer sam tako jednom i pobedio.

Još jedan dokaz da komentari nisu adekvatan uzorak za predviđanje plasmana.

Pošto neću učestvovati ni na Specijalu ove godine, na neki način i jeste meme što su Vaxovih 12p poslednji poeni koje sam dobio na FSC pre odlaska na pauzu. ❤️

Čestitke organizatoru na pobedi i na organizaciji. 🌟 Melbourne nam je svima otkriće godine bio, super što smo ga imali do kraja sezone.

Čestitke Milose-S na pobedi i dobroj organizaciji :D

Skáld završio u top 10, dobro je, super što se mnogima dopala pesma :love:

Čestitke domaćinu na vezanoj pobedi, uspeo da ispratim u noćnom uključenju. ⭐

Kraj godine deco.

Ukrali ste mi savađ ćerku, htio sam je nekoliko puta slat. Nadam se da ce Nemanja cestitati Pokiju što je ostvario zapazen rezulzat ;)

Sve čestitke Milošu, impresivni rezultati za kraj godine. Mnogo pesama mi se zavrtelo sa ovog izdanja i svaka čast svima što ste učinili da poslednje izdanje u godini bude veličanstveno. 🌠

Back