Eto, dođosmo i do ovog trenutka.......gledao sam da uopšte ne komentarišem rezultate ali pošto je ishod ovakav kakav jeste onda ću morati da izdvojim vreme pa da sumiram misli onako kako dolikuje za večeras.
Pre svega, moram da kažem da je ovo bilo fizički najzahtevnija organizacija do sada i bio sam na "ivici pucanja" u više navrata. Uprkos iskustvu koje sam imao od ranije, ovo je ipak bilo jedno novo iskustvo i pravi rolerkoaster od poćetka do kraja. Dosta neprospavanih noći, dosta žrtvovanja..........ali iskreno, nije mi žao uopšte. Glavni cilj je bio da ljudi budu zadovoljni. I ja se nadam da ste uživali na ovom izdanju. Bilo je nekih sitnih grešaka, izvinjavam se zbog toga ali jednostavno, u tolikoj žurbi je bilo gotovo nemoguće ne napraviti neki propust koliko god ja ne hteo.
Nisam zapravo niti jednog trenutka razmišljao da ovako nešto može da se desi i svakako ne može da se napravi plan u glavi "E sad ću poslati ovo i osvojiću 200+ bodova". Imao sam jednu drugu pesmu u planu prvobitno ali sam na ovu nabasao tokom istraživanja i zazvučala mi je "posebno" i shvatio sam da vredi čuti je makar, pa kako god da prođe. Ali eto, sam Vitorino je pokazao da čak i u devetoj deceniji života može da se muzički stvara i bude konkurentan.
Drago mi je da je forum u ovolikoj meri zavoleo pesmu. Nadam se da ćete je slušati i u narednim danima/mesecima, sada kada je ovo izdanje završeno.
Čestitke svima ostalima koji su uspeli da se upišu na LU za kraj godine. Neke odlične pesme su izvisile u završnici i žao mi je zbog toga. Ali samo motiv više da zasijate sledeće godine.
Kao i prošli put i ovu pobedu takođe posvećujem
@Veronika 
Nažalost, njena pesma nije bila u finalu ni ovog puta a u pitanju je pesma koju oboje jako volimo a i imamo neke zajedničke uspomene vezane za nju........njeno ispadanje je definitivno ostavilo gorak ukus. Međutim, eto možda je to bio taj neki X Factor koji je doveo do ovakvog raspleta.
@Veronika , ovo je bilo isključivo za tebe
I za kraj, evo najiskrenije da zaključim - vreme je da sledeće godine neko drugi preuzme tron. Ja sam sa ovih (sada) 7 pobeda ukupno postao kao Irska na ESC i dosta mi je ovo, preko glave čak. Najveća pobeda zapravo jeste činjenica da sam u međuvremenu upoznao mnoge nove i drage ljude i radi toga mi je i najdraže. Ove pobede ulaze u istoriju svakako ali, ipak, ja lično stavljam akcenat na druge stvari. Što se mene tiče, bez obzira hoću li dogodine aktivno učestvovati ili ne (to je i sada znak pitanja), mi nastavljamo druženje!
Pošto sam trenutno ispijen kao krpa, tabela će stiči sutra u toku dana. U međuvremenu, odmosmo mi da skupljamo prstenje a vas pozdravljamo sve za večeras!