275. FSC - Commercial Break

Na redu je dodo! I dodo je prvi put deo FSC-a koji je organizujem i drago mi je što je uspeo da izbori finale. Njegov muzički ukus izrazito cenim i verujem da blistavi trenuci njegove FSC karijere tek dolaze.

I u to ime - hvala na 12 bodova :D ❤️

10-dodo.png

11. po redu glasa cinque. On je na prošlom izdanju koje sam organizovao zabeležio jedan sjajan i vrlo zapažen rezultata a i ovog puta je u finalu. Želim mu svu sreću!

Nema promene na vrhu ali neke pesme se, iz drugog plana, priključuju ovoj trci.

11-cinque.png

A sada naš prethodni organizator - Nije sve tako sivo. Teško je, u par rečenica, reći sve što bih inače rekao o njemu, ali želim mu da se što pre vrati u vrh FSC-a.

Nakon ovih glasova, rekao bih da su i administrator i globalni moderator zadovoljni.

12-Nije-sve-tako-sivo.png

Baksuzni broj 13 je, spletom okolnosti, rezervisan za našeg dragog Boxy-ja. Više puta sam rekao koliko mi je on drag i apsolutno FSC danas ne bi bio ono što jeste da on nije tu. Nadam se da ćemo i sledeće godine uživati u njegovim pesmama kao što je to i do sada bio slučaj.

12-ica ide Skaldu koji sada pravi prvu ozbiljniju prednost na tabeli.

13-Boxy.png

Kolega Djole je, jednom rečju, FSC insituticija. U zadnje vreme nam se poklapa ukus (nažalost), ali se ja svejedno nadam da neće pauzirati/napustiti FSC jer njegovi predlozi apsolutno daju ovom takmičenju ono što je neophodno a to je kvalitet.

Miloš je i dalje prvi, no Petar se približava......

14-Djole89.png

Djole :love:

Dosta lepih poena za mene trenutno, osećam i dobar plasman, reklo bi se da sam prokmečao do istog. :D

liberta je naš sledeći glasač. Prošli put je, spletom okolnosti, propustio moje izdanje ali mi je drago što je ovog puta sa nama. Jordy Medina nije u finalu, no može biti zadovoljan činjenicom da je pesma ovde dobila nove fanove i to je, na kraju dana, i najvažnije.

creature dobija svoju drugu 12-icu, a za organizatora.........1 ali vredan :D

15-libert.png

E sada naš dragi Poki, najnoviji član naše podcast ekipe i, svakako, rado viđen učesnik svakog FSC-a. Izvini još jednom što sam ti pokidao živce pre neki dan ali makar je sam ulazak u finale bio prilično "epic".

I hvala na 6 bodova :D

16-Pokahontas.png

Back