Na redu je dodo! I dodo je prvi put deo FSC-a koji je organizujem i drago mi je što je uspeo da izbori finale. Njegov muzički ukus izrazito cenim i verujem da blistavi trenuci njegove FSC karijere tek dolaze.
11. po redu glasa cinque. On je na prošlom izdanju koje sam organizovao zabeležio jedan sjajan i vrlo zapažen rezultata a i ovog puta je u finalu. Želim mu svu sreću!
Nema promene na vrhu ali neke pesme se, iz drugog plana, priključuju ovoj trci.
A sada naš prethodni organizator - Nije sve tako sivo. Teško je, u par rečenica, reći sve što bih inače rekao o njemu, ali želim mu da se što pre vrati u vrh FSC-a.
Nakon ovih glasova, rekao bih da su i administrator i globalni moderator zadovoljni.
Baksuzni broj 13 je, spletom okolnosti, rezervisan za našeg dragog Boxy-ja. Više puta sam rekao koliko mi je on drag i apsolutno FSC danas ne bi bio ono što jeste da on nije tu. Nadam se da ćemo i sledeće godine uživati u njegovim pesmama kao što je to i do sada bio slučaj.
12-ica ide Skaldu koji sada pravi prvu ozbiljniju prednost na tabeli.
Kolega Djole je, jednom rečju, FSC insituticija. U zadnje vreme nam se poklapa ukus (nažalost), ali se ja svejedno nadam da neće pauzirati/napustiti FSC jer njegovi predlozi apsolutno daju ovom takmičenju ono što je neophodno a to je kvalitet.
Miloš je i dalje prvi, no Petar se približava......
liberta je naš sledeći glasač. Prošli put je, spletom okolnosti, propustio moje izdanje ali mi je drago što je ovog puta sa nama. Jordy Medina nije u finalu, no može biti zadovoljan činjenicom da je pesma ovde dobila nove fanove i to je, na kraju dana, i najvažnije.
creature dobija svoju drugu 12-icu, a za organizatora.........1 ali vredan
E sada naš dragi Poki, najnoviji član naše podcast ekipe i, svakako, rado viđen učesnik svakog FSC-a. Izvini još jednom što sam ti pokidao živce pre neki dan ali makar je sam ulazak u finale bio prilično "epic".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.