275. FSC - Commercial Break

Sad je ok :D

3 pogodjena predloga!

Uhh ja sam ljut na autora sto nema vise ovog dela od 1:10 - 1:35 koji je odlican. Taj deo mi je upecatljiv, a ovako mi je samo ok.

Kasnićemo jedno 15-20 minuta obzirom da nije bilo struje u roku od sat vremena pa je uticalo na pripreme za večeras. Ne može se bez komplikacija u zlatnom dobu pa to je :p

U svakom slučaju, nije nas poremetilo previše i uskoro krećemo!

Ko je šta poslao saznaćemo sa prezentacijom?

Tako je.

Nista onda. Svakako cu sve saznati sutra ujutru. Relano ocekujem da budem izmedju 9. i 13. mesta, jer je konkurencija zaista dobra. A bicu zadovoljan ako bilo ko iz mog TOP 9 pobedi. Bas su mi podjednake pesme i nijanse su odlucivale ko ce dobiti veci broj poena.

Dok ne krenemo, specijalni gosti večeras biće pobednici prošlog izdanja Gabi Toth i Fricska koji će izvesti svoju pobedničku numeru sa 274. izdanja. Uživajte u live verziji pobedničke pesme a večeras ćemo saznati ko će ih naslediti kao pobednik 275. izdanja.

Vidimo se za oko pola sata.

Poštovani forumaši i forumašice, dobrodošli na zvaničnu prezentaciju finalnih rezultata 275. izdanja našeg omiljenog forumskog takmičenja! Večeras saznajemo koja će od ovih 25 fantastičnih kompozicija odneti titulu pobednika. Pre nego što krenemo sa glasovima domaćina........da vidimo šta smo/ste poslali!

finalisti-otkriveni.png

Dakle, prvo saopštavamo kako je glasao domaćin, tj. moja malenkost.

Još jednom moram sve da pohvalim na izvandrenim pesmama, žao mi je što je samo 10 njih moglo da dobije bodove. Posebno mi je žao što Vaxovu pesmu nisam uspeo da uguram u 10 a hteo sam.......jednostavno, prejaka je konkurencija. No, meni njegov ukus i dalje ostaje fenomenalan.

Dakle, prvi glasovi za večeras...........

1-Milos-S.png

Sada nam na red dolazi Dežurni. Što se mene lično tiče, njegov muzički ukus kida i ja se nadam (a i siguran sam) da ćemo se uskoro družiti (opet) kada on bude organizovao neke sledeće izdanje.

Hvala na 7 bodova :D

2-De-urni.png

Stole pokidao što se mene tiče! 👏🏻
A i svi iz top10 kojima sam dao poene, plus još par pesama koje nažalost nisu mogle upasti u poene 👏🏻

Sada se selimo kod Petra. Petar je ovde svakako jedan od učesnika sa najdužim stažom a brojni zavidni rezultati koje je ostvarivao pokazuju da i te kako zna da nabode dobru pesmu.

Nakon dvanaestice, Zetak sada dobija 10 poena i ostaje prvi na tabeli.

3-Petar.png

Stižemo i do Lignjoslava. Lignjoslav je jedan od onih forumaša koji naročito poklanjaju pažnju retro zvuku. Ovog puta nije uspeo da se plasira u finale ali ja sam siguran da će biti bolje već na sledećem izdanju.

Lignjoslavova 12-ica je rezervisana za Reyko!

4-Lignjoslav.png

Back