Sledeći glasa Gollum. Ovo je njegovo prvo ućešće na mojim izdanjima. Nažalost, nije se završilo plasmanom u finale ali ja mu želim uspešnu i berićetnu 2025. FSC sezonu u svakom slučaju.
Gollumovi glasovi šalju našeg admina na prvo mesto tabele.
Sada nam na red dolazi Miki. Miki je standardni deo naše FSC ekipe i gotovo je nezamislivo da bilo koje izdanje prođe bez njega. Ja mu želim i jednu pobedu kao krunu svih dosadašnjih napora.
7. po redu glasa EvroBosna. Iako je tek ušao u ove naše FSC vode, moram da iskoristim priliku i da pohvalim zaista ogroman trud i zalaganje koje je do sada prikazao. Siguran sam da njegovo vreme tek dolazi.
Killy je sledeći forumaš koji će nam saopštiti glasove. I za njega je ovo prvo učešće na mojim FSC-ovima. Rekao bih da imamo vrlo sličan muzički ukus pa svakako jedva čekam da čujem njegove sledeće predloge.
9. po redu glasa Bebi. Šta reći za Bebija da nije već rečeno. Dugo je deo naše zajednice, šalje odlične pesme i, eto, ja mu želim da mu sledeća FSC sezona bude makar jednako uspešna kao što je ova bila.
Situacija na vrhu se polako zakuvava a u međuvremenu - Bejbi Motorola dobija 12 poena!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.