Zvezde Forum Song Contest-a

Ove godine Boksimrazica je poranila i spremila novogodišnji poklon jednom našem dragom forumašu.

View attachment 27546

Rekapitulacija svih pesama koje je FIlhy slao na FSC, ali do pada Foruma:

Mislim da većina zna da se Filhy na "starom" Forumu zvao Ady. Moja nova pasija je preslušavanje pesama koje su forumaši slali na FSC pre mog debitovanja kao i na izdanjima na kojuma nisam učestvovao. Sve Filhyjeve/Adyjeve pesme (kao i još par forumaša) sam još pre nekog vremena (letos) downloadovao sa YT-a i kasnije uz dva klika konvertovao u mp3 (jer mi je to i dalje najlakši način - nemam živaca više da tražim pesmu po pesmu - Spotify neću nikad da plaćam, nije da ga ne koristim i sa ovim reklamama koje već počinju da bivaju nepodnošljive, ali ja ne odustajem od prebacivanja mp3 fajlova u svoj mali Iphone 4 sa još uvek, sa mene, ogromnih 64 GB za skladištenje muzike koju mogu da slušam i na pustom ostrvu bez pristupa internetu). E kad su svi klipovi već bili u jednom folderu, nisam odoleo da od toga ne napravim rekap 🤗 - da me mine želja. :D

Nisam hteo da stavljam osvojeni broj poena i plasman. Imalo bi smisla da se radi o rekapu jedne sezone (godine) kao što sam pravio prošle godine za Bebija, Tintea, i još neke forumaše. Ovako, tu je samo po nekoliko sekundi svake pesme (čini mi se 5), naziv FSC-a; mada ih uglavnom ljudi ovde pamte po rednom broju; ja nekako volim da ih se sećam po zvaničnom nazivu (FSC-ove).

Moj trenutni top 5 Adyjevih pesama je:

1. DÁNIELFY - Azt mondtad
2. Tina Dico - Someone You Love
3. Tecla - 8 Marzo
4. Hooverphonic - Mad About You (Live verzija)
5. Chingon - Malagueña Salerosa
Boxy, šta reći, ovo je stvarno sjajan poklon i fantastično iznenađenje! :love::love::love: Predivno i neverovatno pažljivo od tebe. 🤗
Ima li šta lepše nego na jednom mestu preslušati sve pesme koje voliš i koje si slao na takmičenje, još je sve tako profi upakovano, kao i uvek!?
Zaista ne znam kako bih ti se odužio za to što si uradio, ali stvarno je impozantno kako sve to radiš predano i sa ljubavlju. ❤️

Ove godine Boksimrazica je poranila i spremila novogodišnji poklon jednom našem dragom forumašu.

View attachment 27546

Rekapitulacija svih pesama koje je FIlhy slao na FSC, ali do pada Foruma:

Mislim da većina zna da se Filhy na "starom" Forumu zvao Ady. Moja nova pasija je preslušavanje pesama koje su forumaši slali na FSC pre mog debitovanja kao i na izdanjima na kojuma nisam učestvovao. Sve Filhyjeve/Adyjeve pesme (kao i još par forumaša) sam još pre nekog vremena (letos) downloadovao sa YT-a i kasnije uz dva klika konvertovao u mp3 (jer mi je to i dalje najlakši način - nemam živaca više da tražim pesmu po pesmu - Spotify neću nikad da plaćam, nije da ga ne koristim i sa ovim reklamama koje već počinju da bivaju nepodnošljive, ali ja ne odustajem od prebacivanja mp3 fajlova u svoj mali Iphone 4 sa još uvek, sa mene, ogromnih 64 GB za skladištenje muzike koju mogu da slušam i na pustom ostrvu bez pristupa internetu). E kad su svi klipovi već bili u jednom folderu, nisam odoleo da od toga ne napravim rekap 🤗 - da me mine želja. :D

Nisam hteo da stavljam osvojeni broj poena i plasman. Imalo bi smisla da se radi o rekapu jedne sezone (godine) kao što sam pravio prošle godine za Bebija, Tintea, i još neke forumaše. Ovako, tu je samo po nekoliko sekundi svake pesme (čini mi se 5), naziv FSC-a; mada ih uglavnom ljudi ovde pamte po rednom broju; ja nekako volim da ih se sećam po zvaničnom nazivu (FSC-ove).

Moj trenutni top 5 Adyjevih pesama je:

1. DÁNIELFY - Azt mondtad
2. Tina Dico - Someone You Love
3. Tecla - 8 Marzo
4. Hooverphonic - Mad About You (Live verzija)
5. Chingon - Malagueña Salerosa
5.
Moj TOP 5:

Dear Jack - La pioggia è uno stato d'animo 151
Hooverphonic - Mad about you 165
Gergely Danielfy - Azt montad 170
Verona - Ztracena bloudim 174
Michele Zarrillo - Ragazza d`argento 185

Mogao sam komotno i TOP 10.

Moj predlog je da ove godine pesme na Drugoj šansi budu one koje su ispale u polufinalu.

Nekako je to logično s obzirom da njima stvarno treba "druga šansa" zbog toga što je samo pola forumaša moglo da glasa za njih (oni koji su bili u tom pf) i možda su se u tom polufinalu baš poklopili oni kojima se ta pesma ne sviđa kao forumašima u obrnutom polufinalu.

Pesme koje su prošle u finale su svi učesnici mogli da glasaju pa ne vidim smisao da imaju "drugu šansu".

EDIT: Pogrešio sam temu lol

😂 Ja pre neki dan umesto ovde postovao u temi sa pravilima.

Blaming Spider-Man GIF

Ja sam pre dve godine na DŠ prijavio pesmu koja je završila kao druga, baš zato što mi je bila omiljena od svih koje sam slao te sezone. Stvarno ne vidim problem da neko prijavi i takvu pesmu, kao i one koje su završile loše u finalu.

Pošto je ovaj video ograničen i ne može da se pusti ovde postaviću i ovaj:

Jedna od onih pesmi za kojima žalim što nisu bile prepoznate pa ostvarile neki zapažen rezultat. Verovali ili ne ovo je ispalo u PF.

Moj predlog je da ove godine pesme na Drugoj šansi budu one koje su ispale u polufinalu.

Nekako je to logično s obzirom da njima stvarno treba "druga šansa" zbog toga što je samo pola forumaša moglo da glasa za njih (oni koji su bili u tom pf) i možda su se u tom polufinalu baš poklopili oni kojima se ta pesma ne sviđa kao forumašima u obrnutom polufinalu.

Pesme koje su prošle u finale su svi učesnici mogli da glasaju pa ne vidim smisao da imaju "drugu šansu".

Lično, nemam ništa protiv ovoga. Ne znam šta ostali misle.
Posebno što bi mi olakšalo verovatno izbor, pošto se troumim, a dve od te tri pesme su bile u finalu. :D

Back