Za nekog se mora glasati kad dođu izbori. Ni meni se ne sviđa opozicija u kakvom je sastavu, al nije ni poenta da ne glasam jer to vlasti ide u prilog. Sve ovo što mislimo o opoziciji stekli smo tako što je vlast sve satanizovala, hteli mi to da priznamo ili ne jeste uticalo na formiranje utiska, a i usput oni nisu povlačili dobre poteze.
Mora biti u svesti ljudi da je normalno da se vlast smeni. Od mišljenja da je opozicija gora ili da su isti kao oni nemamo ništa niti znamo da li bi bili isti. Zato i postoje izbori da se proveri kako bi funkcionisala druga ekipa, ukoliko se ispostavi da su isti na narednim izborima se odabere neko drugi. Tako bi to u normalnim demokratijama trebalo da funkcioniše.
Naviku je teško promeniti, znam, navikli smo na Sns i deluje uvek da nema ko drugi. Teško nam je i da se nateramo da smršamo kad se ugojimo, al kad imamo cilj pred sobom lakše ćemo i te navike promeniti.
U principu, moje lično na sledećim izborima je to da glasam za onog ko ima najveće izglede, makar se kandidovao i Šarović koji je konzervativac. Al ako mi deluje da zbog svoje trenutne popularnosti može da promeni pravac, što da ne daću mu šansu da se pokaže.