Ako neko realno zaslužuje da bude večiti direktni finalista od ovih 5, to je definitvno ItalijaŽali Bože jednog mesta u finalu koje Italija zauzima nekome samo jer je direktni finalista inače ne bi![]()
Italiji se već drugi put dopušta prevod cele pesme, a Konstrakta je smela samo nekoliko stihova. Se*e mi se od tih pravila i zabrana koje drugačije važe za određene države.Ceo prevod pesme preko tv-a!
I sepia filter na ekranima koji daje utisak snimka 70-ih
Zaista, sto Konstrakta nije smela?
Nikakav hejt na tvoj račun, stvarno volim tvoje komentare, ali ovo je recimo baš ono o čemu pesma govori. O tome kako dok je odrastao nije uspeo da se uklopi među dečacima i kako su ga ismevali zbog toga što je drugačiji i malo feminiziran. Kapiram da se nekom ne sviđa pesma (ni meni nije nešto wow), ali tekst je baš lep i autentičan i imajući u vidu demografiju ovog foruma, siguran sam da ovaj tekst nešto sa čim veliki broj forumaša može da se positoveti.Odbojna ličnost, pesma, pojava. Stavio bih jedan smajli ali verovatno biste me razapeli. Neću da budem grub![]()
Nisam znao pozadinu priče / teksta. Rispekt za to svakako, lepo je da se čuje njegova priča ali sve oko njega mi je odbojno.Nikakav hejt na tvoj račun, stvarno volim tvoje komentare, ali ovo je recimo baš ono o čemu pesma govori. O tome kako dok je odrastao nije uspeo da se uklopi među dečacima i kako su ga ismevali zbog toga što je drugačiji i malo feminiziran. Kapiram da se nekom ne sviđa pesma (ni meni nije nešto wow), ali tekst je baš lep i autentičan i imajući u vidu demografiju ovog foruma, siguran sam da ovaj tekst nešto sa čim veliki broj forumaša može da se positoveti.