it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Talijane ESC zanima ko lanjski snijeg. Doduše otkad su nastupali zvijezde poput Il Volo Mengoni Mahmood ili Gabanni koje publika baš voli pa eto imaju i nekog pojma da to sve postoji i održava se. Njihova 12 televoting je vrlo upitna.

Meni je on jedan od simpatičnijih učesnika ove godine, iako mi je pjesma meh. Baš je nekako micast, i taj njegov imidž mi ne djeluje kao da pošto-poto želi da se istakne, nego da je to baš on.

Odbojna ličnost, pesma, pojava. Stavio bih jedan smajli ali verovatno biste me razapeli. Neću da budem grub 🤣
Nikakav hejt na tvoj račun, stvarno volim tvoje komentare, ali ovo je recimo baš ono o čemu pesma govori. O tome kako dok je odrastao nije uspeo da se uklopi među dečacima i kako su ga ismevali zbog toga što je drugačiji i malo feminiziran. Kapiram da se nekom ne sviđa pesma (ni meni nije nešto wow), ali tekst je baš lep i autentičan i imajući u vidu demografiju ovog foruma, siguran sam da ovaj tekst nešto sa čim veliki broj forumaša može da se positoveti.

Za ovu pesmu ne pomaze mi ni vrhunski, najbolji nastup. Dosadna pesma sa malom dozom lepuskastosti. Uopste mi ne ostavlja bilo kakav utisak; ravnodusno. Stajling mi se ne dopada, pa mi to jos dodatno pogorsava. Nije mi najgora pesma, ali mi ne bi bilo zao da budu poslednji sa minimalnim brojem poena. A opet sa druge strane, ne bi pravio frku i kada bi bili blizu TOP 10.

Nikakav hejt na tvoj račun, stvarno volim tvoje komentare, ali ovo je recimo baš ono o čemu pesma govori. O tome kako dok je odrastao nije uspeo da se uklopi među dečacima i kako su ga ismevali zbog toga što je drugačiji i malo feminiziran. Kapiram da se nekom ne sviđa pesma (ni meni nije nešto wow), ali tekst je baš lep i autentičan i imajući u vidu demografiju ovog foruma, siguran sam da ovaj tekst nešto sa čim veliki broj forumaša može da se positoveti.
Nisam znao pozadinu priče / teksta. Rispekt za to svakako, lepo je da se čuje njegova priča ali sve oko njega mi je odbojno.

Ovo mi ko Ukrajina, Italijani ispitivaju koliku čudnost mogu poslati, a da prođu top 10 u generalnom plasmanu. Voleo bih da ispuše iskreno

Evo za one koji do sada nisu obratili pažnju na tekst (introspektivni biserčić), a zanima ih, klipa sa prevodom stihova na engleski:
❤️

Na istom kanalu su postavljeni i lyrics video-klipovi na italijasnkom, portugalskom, nemačkom, francuskom i španskom jeziku.

Ništa u vezi njega i pjesme mi nažalost nije zanimljivo 😢

Ne sjećam se kad mi je Italija zadnji puta bila izvan top 15, možda 2016.

Nastup kao za Evroviziju od pre pola veka. Imaju protekciju da im se prikazuje titl.

Back