ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Au koliko hejta u komentarima na Instagramu 😭

Ja sam izgleda jedini koji ga nakon vecerasnjeg nastupa vise gotivi nego pre, cak mi je na trenutke bilo i simpaticno sve.

Ja sam s ovime prošao put od inicijalnog "užas", preko "okej ovo vozi", pa onda opet "užas", i evo sad nakon lajva opet vožnjetina. Uopće je bespredmetno pričati ovdje o nekom vokalu jer ovo nije pjesma za pokazivanje istog. Ima posve drugu svrhu i to se vidjelo sinoć, a vidjet će se i u subotu na tvt-u.

Nastup je bio super i onaj moment s upadanjem fanice na stejdž je sve.

Isto sam imao putanju s pesmom da mi je bezveze do extra može. Usput sam dobio još komentara od “kežualaca” da ih malo smaraju sad šaljive pesme.

Ne mogu da izbacim mi amore mi amore espresso, machiato, machiato... iz glave😮‍💨

Ma, sad kad je meni jedna ovakva pesma dopadljiva i u Top 10, vecinu smara.A kad je meni totalno bezvezna, vecina odusevljena.😒🙄
Ma sad navijam da bude bar u Top 3 po glasovima publike, a ukupno u Top 5.
Nastup mi je svakako zabavan, plus volim kafe.☕

Meni se ovo gadi, možda sam isuviše staromodan i konzervativan i neka sam. Jednostavno ne podnosim joke entrije bez makar jednog smislenog kvaliteta, tako da ono... u rangu mi je Baila chiki chiki iz 2008. otprilike. Nadam se samo da žiri neće u toj meri vrednovati ovaj šund i ubaciti ga, ne daj Bože, u trku za pobedu.

Samo da ti kazem da je ukusna i da ima dobro dejstvo ako te glava zaboli. 👍

Mene isto ni da takne, totalno neprimetan. Još kad vidim onu koreografiju kako se migolji kao gušter, tačno me uhvati neka jeza u organizmu.

ana-bekuta.gif

Jasan mi je hajp za pesmu, meni se od početka njegova pojava i sama pesma ne dopadaju. Ima foru, catchy je i to je to!

Ja cu definitvno poslati par glasova za Estoniju, ako nista drugo barem zbog ovog pumpanja.

Back