Kod mene isti redosled pesama.Ramonda>Mila>SMSS
Tačno, miks spletkarenja i nesrećnih okolnosti. Što se nas tiče, ova godina je jedan socijalni eksperiment i odličan pokazatelj stanja u državi. Na ovo treba da se vraćamo svake godine kako se ne bi ponovilo.I to, i kupovina pregleda, i njegova priča na silu da je favorit a niko ga nije smatrao favoritom. Plus žiri sa jednom nogom u grobu zbog bojkota, a i mi nismo imali konsenzus oko jednog favorita kog bi gurali. Svašta se tu poklopilo, al bilo ne ponovilo se.
Treba biti realan i prihvatiti da je on takav pobedio! Nije mi bio favorit ali uspeo je doboljno dobar da bude i za publiku i za žiri i tako smo i prošliPa ne, već od kako je pobedio slušamo ovde svakakve priče, pljučine po našim prošlim predstavnicima, uzdizanje Princa bez ikakve osnove, ignorisanje očiglednih znakova pored puta, ovo je samo jedan reality check.
Ne znam ko si ali ne smaraj memozes da kukas sad, ali princ ti ispade... jbg
nemoj to dva puta da kazes
I ja za @KunelakiJe li neko priverio sta se desava sa Aleksom49, pocinjem da brinem?
Tu sam sve vreme ne brini ništa. Jesam razočaran ali Bože moj, dešava se i ne možemo mi ti ništa da promenimo. Ponosan sam što nas je predstavio dostojanstveno i što sam do samog kraja ostao uz njega i verovao u prolazak.Je li neko priverio sta se desava sa Aleksom49, pocinjem da brinem?
Slažem se, ali džabe sve kad se na PZE ne prijavljuju oni koji realno imaju veće šanse – oni koji imaju i ime i novce. Nažalost, retko koji anonimus ili poluanonimus, bez obzira na glas i talenat, ima novca da finansira kvalitetan nastup ni za PZE, a pre toga da kupi dobru pesmu od nekog jačeg domaćeg autora, o stranom da i ne govorimo. Realno, ko od njih to može da priušti?U principu se slazem, ali evo probali smo dve godine zaredom sa dve poprilicno razlicite balade, Teyinom vrhunski produciranom i modernom i Princevog koju je pregazilo vreme. Oba puta smo manje vise bili izignorisani, tako da sto se mene tice moglo bi malo da se pauzira i da se proba nesto drugacije.
A ko ih je bojkotovao?Da nije bilo bojkota pobedile bi Haremke. Ni Princ sam nije ocekivao pobedu.
Nije on kriv, nego nesposobni javni servis.
Ne mora se mučiti, hvala mu.Rekao je da bi se opet prijavio za par godina u intervju za ogae Srbija pre odlaska u Bazel.![]()
A ko ih je bojkotovao?