rs Srbija 2025: Princ - Mila

I to, i kupovina pregleda, i njegova priča na silu da je favorit a niko ga nije smatrao favoritom. Plus žiri sa jednom nogom u grobu zbog bojkota, a i mi nismo imali konsenzus oko jednog favorita kog bi gurali. Svašta se tu poklopilo, al bilo ne ponovilo se.
Tačno, miks spletkarenja i nesrećnih okolnosti. Što se nas tiče, ova godina je jedan socijalni eksperiment i odličan pokazatelj stanja u državi. Na ovo treba da se vraćamo svake godine kako se ne bi ponovilo.

Pa ne, već od kako je pobedio slušamo ovde svakakve priče, pljučine po našim prošlim predstavnicima, uzdizanje Princa bez ikakve osnove, ignorisanje očiglednih znakova pored puta, ovo je samo jedan reality check.
Treba biti realan i prihvatiti da je on takav pobedio! Nije mi bio favorit ali uspeo je doboljno dobar da bude i za publiku i za žiri i tako smo i prošli

Je li neko priverio sta se desava sa Aleksom49, pocinjem da brinem?
Tu sam sve vreme ne brini ništa. Jesam razočaran ali Bože moj, dešava se i ne možemo mi ti ništa da promenimo. Ponosan sam što nas je predstavio dostojanstveno i što sam do samog kraja ostao uz njega i verovao u prolazak.

U principu se slazem, ali evo probali smo dve godine zaredom sa dve poprilicno razlicite balade, Teyinom vrhunski produciranom i modernom i Princevog koju je pregazilo vreme. Oba puta smo manje vise bili izignorisani, tako da sto se mene tice moglo bi malo da se pauzira i da se proba nesto drugacije.
Slažem se, ali džabe sve kad se na PZE ne prijavljuju oni koji realno imaju veće šanse – oni koji imaju i ime i novce. Nažalost, retko koji anonimus ili poluanonimus, bez obzira na glas i talenat, ima novca da finansira kvalitetan nastup ni za PZE, a pre toga da kupi dobru pesmu od nekog jačeg domaćeg autora, o stranom da i ne govorimo. Realno, ko od njih to može da priušti?

Setimo se samo "haremki", same su rekle da su ušle u kredit zbog nastupa. Danas bez para nema kvaliteta. Mora ulaganje i to debelo. Talenat jeste važan, ali je samo jedva trećina posla.

Princ, na primer – ima talenat. Ali eto, i on se nekako vezao za Bačića, što mu je ogroman minus po meni. A opet, živi kao podstanar u Beogradu, jasno je da nije finansijski potkovan, ali je barem pokušao i uradio nešto sa onim sa čim je mogao i umeo. To danas nije dovoljno.

Sustinski nije bilo nikakvog bojkota PZE. Uostalom, cetvrto mesto kod zirija za sastav koji nije primarno pevacki je uspeh i ostavlja ih u trci za pobedu.

Back