Budućnost Srbije na Evroviziji

Ма иде интерни избор за 2026.
Наравно,чим је већ средина јула,а још није отворен конкурс. Иначе,РТС има традицију да сваки пут кад не уђемо у финале,они нешто мењају са начином избора за наредну годину.

Наравно,чим је већ средина јула,а још није отворен конкурс. Иначе,РТС има традицију да сваки пут кад не уђемо у финале,они нешто мењају са начином избора за наредну годину.
Poprilično sam skeptičan da će se RTS odlučiti za interni izbor i prekinuti ovu mini tradiciju od nekoliko uzastopnih godina festivala.

U ESC kontekstu, to nema nikakvog potencijala, no možda može da pripremi nešto prigodno za PZE. Ne bi bilo loše da malo pauziramo sa alternativom i pošaljemo nekog baš afirmisanog i popularnog izvođača dogodine.

Meni ova devojka ima neverovatan potencijal i odličan vokal, baš bih voleo da je vidim na pze-u. Nešto mi je njen lik poznat a ne mogu da se setim odakle, verovatno je bila u Zvezdama Granda. Često mi iskače kako peva na tiktoku.
Bila je u idj showu u drugoj sezoni. Inače, ide kod Zorje u školu pevanja i pevala joj je back vokale za pesmu "Sama".🪽

Meni ova devojka ima neverovatan potencijal i odličan vokal, baš bih voleo da je vidim na pze-u. Nešto mi je njen lik poznat a ne mogu da se setim odakle, verovatno je bila u Zvezdama Granda. Često mi iskače kako peva na tiktoku.
Devojka bukvalno ima sve predispozicije pa postane evropska, pa i svetska zvezda. Pridruzujem se hajpu

Ako je Olja stvarno smenjena, racunajte nekog sns bota sledece godine.
A ako je to istina ne da necu gledati koji god festival da organizuji, nego rts necu upalitin.
Sledece godine ako bude bilo pze, niko normalan se nece prijaviti.

Ова Србија је стварно тешка циганија. Белорусија, Турска, Русија.... ма те земље су појам демократије за Србију данас.

Back