Наравно,чим је већ средина јула,а још није отворен конкурс. Иначе,РТС има традицију да сваки пут кад не уђемо у финале,они нешто мењају са начином избора за наредну годину.Ма иде интерни избор за 2026.
Наравно,чим је већ средина јула,а још није отворен конкурс. Иначе,РТС има традицију да сваки пут кад не уђемо у финале,они нешто мењају са начином избора за наредну годину.Ма иде интерни избор за 2026.
Naravno da ide interni izbor, pogotovo nakon ovih pretnjiKon i Amidžić prave pesmu Maji za #pze26 potvrdila šizo pogledom i flamingosima na Tiktoku.
Poprilično sam skeptičan da će se RTS odlučiti za interni izbor i prekinuti ovu mini tradiciju od nekoliko uzastopnih godina festivala.Наравно,чим је већ средина јула,а још није отворен конкурс. Иначе,РТС има традицију да сваки пут кад не уђемо у финале,они нешто мењају са начином избора за наредну годину.
Bila je u idj showu u drugoj sezoni. Inače, ide kod Zorje u školu pevanja i pevala joj je back vokale za pesmu "Sama".Meni ova devojka ima neverovatan potencijal i odličan vokal, baš bih voleo da je vidim na pze-u. Nešto mi je njen lik poznat a ne mogu da se setim odakle, verovatno je bila u Zvezdama Granda. Često mi iskače kako peva na tiktoku.
Devojka bukvalno ima sve predispozicije pa postane evropska, pa i svetska zvezda. Pridruzujem se hajpuMeni ova devojka ima neverovatan potencijal i odličan vokal, baš bih voleo da je vidim na pze-u. Nešto mi je njen lik poznat a ne mogu da se setim odakle, verovatno je bila u Zvezdama Granda. Često mi iskače kako peva na tiktoku.