Budućnost Srbije na Evroviziji

Čak i da je tako, a baš i nije, treba imati izuzetno jake argumente i napisati da bi pokidala. Ko može da "pokida" - onaj ko ima vrhunski glas, daleko iznad proseka, ko ima vrhunsku pesmu, i ume vizuelno to da predstavi na izuzetno dobar način. Ponekad, možda ne moraju biti ispunjena sva tri kriterijuma, ali onda mora bar jedan od njih da bude na maksimalnom nivou, a da to nije samo ples, budući da se radi o muzičkom takmičenju. Takođe, argumenti se zasnivaju i na dosadašnjem radu, a ne toliko na intuiciji da može značajno bolje.​

Ne prva Bolje od Tairovićke to definitivno, Tea je pre svega harizmatičnija, ima pojavu, zato je i zvezda, a zato Ivane nema nigde jbg

Stvar je ličnog ukusa i utiska. Meni je Ivana lepša, bolje igra, ima odlično ponašanje na sceni, njene pesme mi se mnogo više sviđaju. Pevanje jeste ponekad klimavo, ali je devojka surovi profesionalac i koliko znam i dalje ide na časove pevanja. Ne sumnjam da bi izvukla maksimum i dala sve od sebe u ta 3 minuta pesme.

Ivana je jedna od retkih koja bez uvijanja kaže da hoće da se prijavi na pze i ide na Evroviziju. Kaže da neće da žuri, već upravo traži pravu pesmu. To joj je dodatni plus.

Mene je oduševila izvedbom Fuego u revijalnom delu pze-a pre par godinama. Na osnovu toga, kao i esc-a 2021 tvrdim da bi pokidala. Devojka je izvukla nastup svojim igranjem i energijom, a pevanje je bilo sasvim korektno. Evo i jedan random snimak gde peva, pa mi recite šta je tačno ovde loše?

Teu jednostavno ne mogu da zamislim sa njenim dosadašnjim pesmama, turskim melosom i cajkama koje snima tamo. Okej, možda stvarno ponudi nešto potpuno drugačije što mi se svidi. Bez problema ću je podržati, to je najmanji problem. Samo trenutno ne verujem da tako nešto može da se desi u skorije vreme.

Volim Boomaru, ali ono na Evroviziji je bilo skandalozno, doslovno je otvarala usta.
Tea takođe nije neka pevačica, ali ima njuh za komercijalniju/hitičniju pesmu tako da smatram da je ona bolji izbor od Boomare.

Pa nije ni ona neka pevačica ali od Tairovićke svakako bolje i peva i igra. Ako već hoćemo da idemo na taj Chanel/ Noa Kirel fazon onda je Ivana bolji izbor i bolje će to izneti na sceni. Sad druga stvar što je Tea popularnija i prepoznatljivija, mada mislim da to ne bi igralo nikakvu ulogu.
Noa Kirel i Chanel? Hahahahahaha.
Niko nije ni mislio da bi Tea išla na tu kartu, više bi išla na Hadise, čak i bolje od nje jedno 5 puta jer je mnogo veća pojava i mnogo harizmatičnija. A inače i ta Hadise je vokalno bila jakooo klimava jer su je pogotovo u refrenu prateći pokrivali maksimalno.

Ivana Boom je možda versatilnija plesačica jer je trenirala balet i hip hop, ali džabe kad je sve ostalo nula.

Pa znate li vi kad ce RTS da dozvoli gologuzu pevaljku na ESC... Pre ce poslati Sedlara jer im je njihov pulen.

Ne znam, po meni bi Teodora najbolje prošla na Eurosongu od ovih popularnih mainstream pjevačica, ali svakako RTS ne bi nijednu od njih izabrao interno. Teodora je rekla da bi voljela da 2027. ide, odnosno da se naredne godine prijavi, tako da bi ta kandidatura bila blizu. 😂🤞🏻

Last edited:
Po mom mišljenju Tea T. jedino što bi uradila jeste da bi povećala interesovanje u Srbiji za ESC te godine kada bi išla. Ja nju i njenu muziku ne vidim kao nešto/nekog ko će tamo da osvoji visok plasman, a baš da snimi nešto specijalno za ESC i da izađe potpuno iz svoje kože je vrlo teško i verovatno joj ne bi ni stajalo. Možda zainteresuje dijaspore iz Turske i drugih balkanskih zemalja i to je to neko maksimalno 13- 15 mesto (što posle Princa svakako nije loše). Mi nismo ni Turska (kojoj to stoji jer je njihovo) ni Grčka ili Jermenija koje imaju prođu sa tim žanrom, već Srbija koju su sa identičnim stvarima iskulirali. Da je Turkvision to takmičenje gde treba da pošaljemo Teu T. verujem da bi bila top 5, ali za ESC to ne verujem. Pritom, muzika se menja sa vremenom, pa čak ni Turci više ne slušaju i ne gledaju guzotres kao ranije...

Ivana je pogotovo onaj dio "Ne skidaš pogled sa mene" slabo otpjevala, skoro da se nije ni čula.

Noa Kirel i Chanel? Hahahahahaha.
Niko nije ni mislio da bi Tea išla na tu kartu, više bi išla na Hadise, čak i bolje od nje jedno 5 puta jer je mnogo veća pojava i mnogo harizmatičnija. A inače i ta Hadise je vokalno bila jakooo klimava jer su je pogotovo u refrenu prateći pokrivali maksimalno.

Ivana Boom je možda versatilnija plesačica jer je trenirala balet i hip hop, ali džabe kad je sve ostalo nula.
Pa naravno da Tea ne bi išla na fazon Chanel, Eleni ili Noe kada to ne može da iznese ni pevački ni igrački. Ivana bi mar mogla igrački to da iznese, a i pomenute tri nisu neke vrhunske pevačice. Imale su hitične pesme, dobre koreografije i kostime, na to su izvukle plasman. Niko nije previše obraćao pažnju na pevanje i ako je u nekim delovima bilo baš kritično. Čak ih je i žiri samo tako punio poenima, a realno bilo je bar 10 tačnijih i boljih pevača od svake.

Da, Hadise već jeste Tein fazon samo što je to odavno prestalo da bude zanimljivo evropskoj publici. Ako već hoće tako nešto onda bi bolje bilo da ide na neki Shakirin fazon, ubaci malo španskog... sve je bolje od turskog melosa. Zvuči baš jeftino.

Ja njega ne volim ali činjenica jeste da bi lik mogao da uzme top 3 tele razultat... ali opet sumnjam da je RTS (čak i pod Ćacijevskom kontrolom) u stanju da osigura tako neko jako ime sa naše scene. Čeka nas opet neki anonimus ili poluanonimus 100 %

Ja bih, kada već imamo ovako ozbiljnu i opširnu bizzare selekciju, ipak želeo da pre svih njih prvo ode Karleuša. Da uradi sve što može, pokaže koliko može i da je konačno skinemo sa grbače, a da predstojeću uzaludno potrošenu godinu makar sa izvesnom koristi protraćimo

Sa JK bi se dobio najveći skandal ikada. Pola Srbije i regiona bi pisalo peticije da se spreči njen odlazak, protestovalo bi se, vadile bi se njene najgore fotke, znate na šta mislim, njene najgore izjave bi se razvlačile, nastao bi haos. Meni je nezamislivo da bi to prošlo. A ukoliko ipak uspe da ode to bi bio najšokantniji marketing koji smo imali.

Ognjen je jednu od poslednjih radio za Haremke, možda im je spremio povratak na PZE.

Mislim takođe da se dzabe pribojavate JK. Da je htela našla bi način davno. Preti praznom puškom. Ne bih se opterećivala time.

Back