serbia :)
Veteran
Dovoljno da neglasam za Saru. I da cujem sta je dobra pesma.Dete, koliko ti imas godina?

Dovoljno da neglasam za Saru. I da cujem sta je dobra pesma.Dete, koliko ti imas godina?
Jedino se ovde neslazem sa tobomja mislim više od toga..leva strana ..i to zbog boljeg nastupa.
ja kad se zajebem nekada jer negledam šta kuckam ...kažem to je na hrvatskom ..Rečca "ne" se piše odvojeno od glagola, učićeš to u petom razredu.
ja kad se zajebem nekada jer negledam šta kuckam ...kažem to je na hrvatskom ..
oni imaju dvojno pravilo ,pa je isparavno i jdno i drugo![]()
Pa puštaju i balade, šta ja znamKad može prijovickina bogata sirotinja npr. sto ne bi moglo ovo haha
Jedino se ovde neslazem sa tobomnema nista od finala ako posaljemo saru. Bolje onda Angelinu.
Nisam skolovalaRečca "ne" se piše odvojeno od glagola, učićeš to u petom razredu.
Jedina bitna razliku koju znam je glagol trebati.Tješi se kosmi. Ista su pravila![]()
Daj boze da je tako ako ona ode ali pesma je stvarno losa pa svako ko je bude prvi put bude cuo reci ce sta je ovo.ja ne tvrdim da nisi u pravu... nego je moja želja za što boljim plasmoanom na escu tolika da bi im ja poslao ĐAVOLA lično, ako to žele
A Sara nije đavo ali je DŽAVOLICApa mož da bidne da nam upali ...na kurbl
![]()
Au ona je preeeeeharizmaticnaJao, trebala je se Tea Tairović prijaviti. Digla bi festival 42-45 %
Da. Ustvari ni taj drugi primjer nije točan na hrv. Koristi se infinitiv - on je trebao doći.Jedina bitna razliku koju znam je glagol trebati.
U Srbiji se on ne menja po licima ako nije u znacenju potreban.
On je trebalo da dodje - on je trebao da dodje
Kod nas je uvek trebalo.
Pa isti slucaj je i ove godine. Samo se nadam da necmo napraviti istu gresku.Dušan je te godine bio 100 x bolji izbor od izvikane moje tri ...još ih sjebali sa oblekom![]()
takoreći garderobom haha ...