Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
EJ LJUDI OBE SU NAŠE ...

i ova sa Božije strane sa glasom Anđela

i ova što veruje u sveto trojstvo (sex,drog,lucifer) ......ccoooobiiiii jessiiiii ti radiiooooo traaaaaaakkuuuuuuuuuu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Možda se ove godine desi scenario sličan 2015. da prvih 4-5 dobija najviše bodove od svih i onda neko i sa, inače sitnijim bodovima, završi u top 10, kao Bojana sa 53 boda, sa kojima bi 2011. bila predzadnja :D

Jedino se ovde neslazem sa tobom 😂 nema nista od finala ako posaljemo saru. Bolje onda Angelinu.

ja ne tvrdim da nisi u pravu... nego je moja želja za što boljim plasmoanom na escu tolika da bi im ja poslao ĐAVOLA lično, ako to žele
A Sara nije đavo ali je DŽAVOLICA :ROFLMAO: pa mož da bidne da nam upali ...na kurbl :ROFLMAO:

Rečca "ne" se piše odvojeno od glagola, učićeš to u petom razredu.
Nisam skolovala 😂 Bitno je da imam ukusa neka ode i Sara Jo pa ce opet biti zasto bismo usli u finale kao sa Moje 3! 😂 A lepo smo i tada imali Dusana kao i sada Zorju nego sada se uzdam u ziri. Jbg nezivim u srbiji tako da odlino pisem! 😘

ja ne tvrdim da nisi u pravu... nego je moja želja za što boljim plasmoanom na escu tolika da bi im ja poslao ĐAVOLA lično, ako to žele
A Sara nije đavo ali je DŽAVOLICA :ROFLMAO: pa mož da bidne da nam upali ...na kurbl :ROFLMAO:
Daj boze da je tako ako ona ode ali pesma je stvarno losa pa svako ko je bude prvi put bude cuo reci ce sta je ovo. 😂 Ne kazem ni da ce zorja visoko u finalu ali ipak ce bolje proci prvenstveno zbog glasa. I meni je najbitnije da sto bolje prodjemo na evroviziji za Zorju sam prvi put cuo kada je objavljen spisak ucesnika.

Jao, trebala je se Tea Tairović prijaviti. Digla bi festival 42-45 %
Au ona je preeeeeharizmaticna

Samo da ne posalje taj sirovi turbo folk I moze ona lagano. Znaci ima neku energiju seherezade iz 1001 noci

Ps. Udji na Instagram hahha

Jedina bitna razliku koju znam je glagol trebati.

U Srbiji se on ne menja po licima ako nije u znacenju potreban.

On je trebalo da dodje - on je trebao da dodje

Kod nas je uvek trebalo.
Da. Ustvari ni taj drugi primjer nije točan na hrv. Koristi se infinitiv - on je trebao doći.

Status
Not open for further replies.
Back