Ne slazem se, osim za pevanje. Kod Princa je menjan ceo nastup, radjen je revamp by Zeljko. Nastup, iako promasen, je izgledao skupo, pa i lepo. Princ se gotovo davio u suvom ledu, imali smo pirotehniku (uporediti istu sa prskalicama koje su imale Uraganke i plakati), profi plesace i koreografiju, rad kamere koji je na trenutke izgledao interesantno. Promocija nikad jaca. RTS se mozda zeznuo kad je pokazao da su spremni da se potrude i da uloze, jer ako su ulozili u taj non event, nema opravdanja da ne urade isto sad kad imamo par pOtEnCiJaLa.Samo želim jedno; da ne glasamo za pOtEnCiJaL već za gotov paket, ne da čekamo da neko samo nauči da peva, samo da menja ceo koncept i top, samo da do maja nestane trema, samo da pevač/ica negde nabavi harizmu, čekanje na neki revamp za koji ne znamo ni da li će biti itd.
Lavini samo treba upečatljiv hipnotišući nastup i dobar rad kamerama, posebno je na početku bitno da zadrže pažnju (mislim da frontmen to može da izvede)! Da ne bude samo haotično snimanje bez plana i bacakanje kamerom.Neironično mislim da postoji šansa da Lavina pobedi
Ja samo mislim da problem može biti tvt, nisam siguran da će se pesma primiti toliko da bi osvojila visoke poene kod publike. A kod žirija je manje više izvesno da će ići visoko.Neironično mislim da postoji šansa da Lavina pobedi