Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Nakon 3 dana, top mi se malo izmenio.... Međutim, u samom vrhu nema promena.
1000019575-webp.41013

1000019576.webp

Attachments

• 1000019575.webp
    1000019575.webp
    52.1 KB · Views: 138
Samo želim jedno; da ne glasamo za pOtEnCiJaL već za gotov paket, ne da čekamo da neko samo nauči da peva, samo da menja ceo koncept i top, samo da do maja nestane trema, samo da pevač/ica negde nabavi harizmu, čekanje na neki revamp za koji ne znamo ni da li će biti itd.
Ne slazem se, osim za pevanje. Kod Princa je menjan ceo nastup, radjen je revamp by Zeljko. Nastup, iako promasen, je izgledao skupo, pa i lepo. Princ se gotovo davio u suvom ledu, imali smo pirotehniku (uporediti istu sa prskalicama koje su imale Uraganke i plakati), profi plesace i koreografiju, rad kamere koji je na trenutke izgledao interesantno. Promocija nikad jaca. RTS se mozda zeznuo kad je pokazao da su spremni da se potrude i da uloze, jer ako su ulozili u taj non event, nema opravdanja da ne urade isto sad kad imamo par pOtEnCiJaLa.

KHM KHM
Probrljajte po Princevom (ili cijem vec) kanalu (DAKLE INSTRUKCIJE UDJITE U VIDEOS I SKROLUJTE STO VISE NA DOLE!!!) Posto pored par spotova koje je izbacio i ovde su okaceni, sve mi se nesto cini da je ovo kanal sa nekom agendom, mozda. Samo je bio tolko nebitan da niko nije ni obatio paznju prosle godine. Tako ce nam pobediti i Iva Grujin ili Aleksandar :P

https://www.youtube.com/@princMSC

Child Smile GIF

Pa ja sam to pisao prošle godine, da mi je čudno da se na njegov youtube kanal postavlja emisija koji vodi Sanja Ćukibrk.Jedino mi ima smisla da je producent te emisije Dušan Bačić.

Jao JDD

Lukin glas nije toliko isfeminiziran, koliko njanjav
Ko da slusam

Donald Duck Disney GIF

A Kristina i Stefan su se mumificirali od botoksa.

Ne treba nikog otpisivati dok ne vidimo nastupe. Dobar nastup može od prosečne pesme da napravi hit. Takođe dobar nastup nam govori i da neko želi na ESC. Ovi što dođu odstoje 3 minuta na bini i otpevaju su tu isključivo zbog promocije. Jedini je tu problem što mi iz godine u godinu imamo sve manje i manje dobrih nastupa na PZE, ili možda bolje da kaže ikakvih nastupa.

Malopre sam bio u RTS-u. Koliko su svi lepiii I pesme u ambijentu drugačiji vajb imaju. Šteta što ih na plejbek izvode

Da li smatrate da moze postojati scenario gde ce Zejna flopovati kod zirija zbog naslova pesme?

Neironično mislim da postoji šansa da Lavina pobedi
Ja samo mislim da problem može biti tvt, nisam siguran da će se pesma primiti toliko da bi osvojila visoke poene kod publike. A kod žirija je manje više izvesno da će ići visoko.

Slazem se za publiku, mada ESC ziri generalno spusta tvrdji zvuk. Svakako, prednost im je sto nisu kalkulisali i sto su dosli sa organskom pesmom kakve oni inace prave.

Pored toga, mislim da Nislije nikad nisu predstavljale Srbiju na ESC, vreme je :)

Back