Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Meni deluje da se Pelin potrudio i da je razmišljao kako da poveže svoju pesmu i nastup sa Bečom. Deluje mi da glumi majstora ceremonije na nekom retro austrougarskom događaju a sigurno će ubaciti i neki balkanski deo. Na ovo može kežualac lako da se primi

Cemu toliki hejt prema Pelinu nije mi jasno.
Decko ima top pesmu za lokalnu upotrebu i sigurno ce biti jedna od nasjslusanijih, a svakako nece pobediti da bi ste vi sad bacali otrovne strelice prema njemu :D
Ja bas mislim da ce nam on pruziti dobru zabavu sutra uvece i da cemo posle njega svi da imamo osmeh na lice.
Ja ne znam ko ga hejtuje, svi kazemo da nam je presimpatican, verujem da ce i nastup biti dobar, ali pesmu nema

Meni Lavina sem što imaju vatru deluje kao basic rock metal nastup, tako da nzm... Nešto kao Hatari bi ih uzdiglo visoko, i skalamerija nekakva (mada je to skupo). Nešto ne verujem u pobedu.

Meni Zejna i dalje deluje kao najrealniji ishod, uzeće 12 od žirija i ne verujem da će dobiti manje od 8 od publike
Sumnjam da ce uzeti 12 od zirija tako lagano.
Veoma je aktivna oko ljudskih prava - pesma bas podseca na Loreenene - uvod treba da se otpeva dosta bolje

Back