Da. Sad je lako i brzo popuniti album, ali i skupo. Nepune 3 kutije slicica ti treba da popunis album (nikad se ne kupuje tacan broj), a to je 13 500 dinara plus ostali troskovi.
Ovo sa postom je jednostavno, samo treba biti strpljiv, jer nekad stignu za dan, a nekad skoro mesec dana. Pisao sam ranije koji sajt koristim za menjanje.
@Lignjoslav Koliko si placao slicice preko kupujemprodajem i slicnim sajtovima? Gledao sam ranije i video sam da ima dosta bezobraznih ponuda.
@Destry94 Ako volis (kao ja) nemoj se ustrucavati, jedino ako ti to predstavlja poveci dodatni trosak. Ja sam poceo prosle godine ponovo da skupljam posle xx godina i jeste da sam za te pare mogao da kupim nesto korisnije, ali osecaj kada se popunjava album, kupovina kesica, lepljenje, ... je zaista prelep. Bar ja se osecam sretniji.
Jos da dodam da moje bliznakinje su trazile da im sad za rodjendan (bio pre par dana) kupim kutiju slicica (bas sam se iznenadio), jer su dan dva pre toga otvorale kesice od druge kutije i bilo im je zabavno, a i sretne (do tada nisu bile zainteresovane za to). Nisam im kupio kutiju, ali jesam po dve kesice plus paketic slatkisa. Slatkise nisu videle, ali zato jesu kesice i skakale od srece (mada takav sam ja kad iz kesice izvucem slicicu koju nemam

).
Da se vratim na fudbal. Necu sad odmah da nase dizem u nebesa i da pricam kako nas vidim bar do 1/4 f. ali ovakva igra i odnos obecava. Jos da pobedimo Norvesku, onda mogu reci da smo zaista na pravom putu. Svajcarci dobili Spance sto mi je iznenadjenje. Englezi dogodine u Ligi B sa Kazahstanom

.