Fudbal

Videh juče da se dosta ljudi okupilo kod Terazijske česme radi razmene sličica.

Kako si to uspeo? Svaka čast! Ja imam veliku ljubav prema albumima ali nekako nisam dozvolio sebi da ga kupim. Možda to i uradim pre prvenstva. :ROFLMAO:
Pa prvo sam kupio kutiju sa 50 kesica uz to jos plus 26 odjednom. Time je 51% albuma odjednom bilo vec popunjeno nakon toga. Pa sam kasnije kupovao po 20ak kesica za 2000 dinara, onda preko Instagrama i raznih grupa sledi menjaza preko poste (danas je sve moguce), da bi na kraju preko sajta kupujemprodajem kupovao slicice na komad koje su mi preostale.

Time se kod mene probudila zelja da kupim starije albume sa setom svih slicica odjednom, ali to cu tek kad se budem zaposlio.

Da. Sad je lako i brzo popuniti album, ali i skupo. Nepune 3 kutije slicica ti treba da popunis album (nikad se ne kupuje tacan broj), a to je 13 500 dinara plus ostali troskovi.

Ovo sa postom je jednostavno, samo treba biti strpljiv, jer nekad stignu za dan, a nekad skoro mesec dana. Pisao sam ranije koji sajt koristim za menjanje.
@Lignjoslav Koliko si placao slicice preko kupujemprodajem i slicnim sajtovima? Gledao sam ranije i video sam da ima dosta bezobraznih ponuda.

@Destry94 Ako volis (kao ja) nemoj se ustrucavati, jedino ako ti to predstavlja poveci dodatni trosak. Ja sam poceo prosle godine ponovo da skupljam posle xx godina i jeste da sam za te pare mogao da kupim nesto korisnije, ali osecaj kada se popunjava album, kupovina kesica, lepljenje, ... je zaista prelep. Bar ja se osecam sretniji.

Jos da dodam da moje bliznakinje su trazile da im sad za rodjendan (bio pre par dana) kupim kutiju slicica (bas sam se iznenadio), jer su dan dva pre toga otvorale kesice od druge kutije i bilo im je zabavno, a i sretne (do tada nisu bile zainteresovane za to). Nisam im kupio kutiju, ali jesam po dve kesice plus paketic slatkisa. Slatkise nisu videle, ali zato jesu kesice i skakale od srece (mada takav sam ja kad iz kesice izvucem slicicu koju nemam😅).

Da se vratim na fudbal. Necu sad odmah da nase dizem u nebesa i da pricam kako nas vidim bar do 1/4 f. ali ovakva igra i odnos obecava. Jos da pobedimo Norvesku, onda mogu reci da smo zaista na pravom putu. Svajcarci dobili Spance sto mi je iznenadjenje. Englezi dogodine u Ligi B sa Kazahstanom 😲.

Ne predstavlja toliko dodatni trošak. I verenica mi je rekla da je to ok ali ono ne da preterujem odmah. Već postepeno sakupljanje. Jer ja sam radio nešto slično kao Lignjoslav. Dok sam bio sam ja sam davao i po 2000 na kesice sličica skoro svaki treći dan. Ok imao sam ali opet sam posle shvatio da sam trebao novac bolje da raspodelim. I sad ga trošim pametnije. Imam i za hobije ali mora se znati tačno kad mogu to sebi priuštiti a kad ne. 😊

Pa, ako hoces da popunih album ispod ove cene ne moze, da li ti popunjavao za dve nedelje ili 2-3 meseca. Jedino sto ovako polako je podnosljivije, jer kao da otplacujes na rate. Ja sam slicno kao Lignoslav. Samo sto sam kupio jednu kutiju pre mora, a drugu posle. I usput jos po koju kesicu i treba da kupim jos nekih dvadesetak.
A kao sto sam pisao, nekih vecih troskova ne treba uz te razne sajtove za menjazu. Moze licno da se dogovori ili preko poste.

Imam i za hobije ali mora se znati tačno kad mogu to sebi priuštiti a kad ne.
Slazem se. (y)

I dalje ce to biti za svoju dusu samo zanimljivije sa klincima.
I uzgred, cestitam na rodjenju deteta. Mozda sam u prolazu cuo, procitao, neko spomenuo ali se nesto ne secam.
Sad sam bas otisao u offtopic. 😅

Ja se sećam da je na početku FSC sezone pominjao neke "lepe stvari" koje mu se dešavaju (ja bih rekla i prelepe), pretpostavljam da se radilo o ovome. :D Čestitke svakako i neka je živ i zdrav maleni. :D

Da. Sad je lako i brzo popuniti album, ali i skupo. Nepune 3 kutije slicica ti treba da popunis album (nikad se ne kupuje tacan broj), a to je 13 500 dinara plus ostali troskovi.

Ovo sa postom je jednostavno, samo treba biti strpljiv, jer nekad stignu za dan, a nekad skoro mesec dana. Pisao sam ranije koji sajt koristim za menjanje.
@Lignjoslav Koliko si placao slicice preko kupujemprodajem i slicnim sajtovima? Gledao sam ranije i video sam da ima dosta bezobraznih ponuda.
Zavisi od prodavca. Ja sam nasao jednog prodavca koji je prodavao 30 din po komadu a 100 din hologramske po komadu.

Medjutim postoje i oni koji nude ekstra slicice (koje su stavljene na svaku stotu kesicu) za bas ogromne pare sto licno ja mislim da je zaista bezobrazno i besmisleno.

Skupo i bezobrazno, mada si mogao proci jeftinije, samo sto ne bi tako brzo skupio. Ja bas onako polako, bez neke zurbe skupljam (daleko je SP). Ostalo mi jos 123 da polepim, a u ladici imam jos 18 kesica da otvorim.

Danas nasi igraju odlucujuci mec sa Norveskom i moram reci da sam optimista i da ocekujem jos jednu pobedu. Nekako mi delujemo sigurno i ubedljivo.
BiH je vec obezbedila Ligu A.

Bravo za momke. To je taj pristup to je taj tim. Nema pojedinaca. Svi dišu kao jedan.

Hvala Piksiju hvala momcima. Šta god urade na svetskom, ovo je TIM!

A divizija sledeće godine će definitivno biti uživanje za gledati, pa kakav god da bude rezultat. :D:D

Pre toga svakako se nadam nekom dobrom rezultatu na SP, ali i da ne bude tako, svakako neću biti mnogo razočarana.

Napokon smo povezali dve taktički odlično odigrane utakmice. Sve je zaista sinoć bilo na svom mestu. Osim dresova naravno, koji izgledaju stvarno očajno

Back