312.FSC - The Traitors 🗡

Možda nisi ispratila da je za mene glasala, znači teško da bi me regrutovala. I ona, a i bilo ko drugi s obzirom na to da već imam meticu. xD
Ispratila sam. Ali mislim da bi ti bila jako korisna i da bi Trejtorka lako promenila stav. U tome i jeste čar ove igre.

A pošto nisam popila kafu dok sam pisala predhodni komentar vezano za ovo što si citirala moram da ispravim D
Pričala sam o potencijalnom ubistvu koje se još nije desilo a hoće uskoro😁
Ona uzima tebe ili Destrya i istovremeno odklanja/te preostalog.

Ispratila sam. Ali mislim da bi ti bila jako korisna i da bi Trejtorka lako promenila stav. U tome i jeste čar ove igre.

A pošto nisam popila kafu dok sam pisala predhodni komentar vezano za ovo što si citirala moram da ispravim D
Pričala sam o potencijalnom ubistvu koje se još nije desilo a hoće uskoro😁
Ona uzima tebe ili Destrya i istovremeno odklanja/te preostalog.
Defakto bih bila jako korisna, nije da se hvalim. 😂 Ali bio bi to preveliki rizik.

Pa mora tako
A i nudila si se! Samo da podsetim. 😂
Verujem da ste vas dvoje meta. U kojem god pravcu. Ali ajd, da sačekamo. Možda se i promene planovi. Ništa još nije zacrtano.
Sa će pesme, kome je još do njih😅

Dobro došli na prezentaciju pesama 312.FSC-a!

⚔️⚔️⚔️

Ovog puta ćemo imati tematska polufinala, odnosno
1.polufinale će činiti pesme koje su imale zadatak "Odani", a 2.polufinale pesme sa zadatkom "Zaverenici", u razmeri 20:20, odnosno ukupno imamo 40 pesama! 🥳

Baneri su takvi da predstavljaju portrete svih učesnika okačene na zidu u zlatnom ramu, kao i u originalnom The Traitors-u što postoji! 😍

Pripremite se, slušajte, uživajte i delite vaše utiske! Srećno svim učesnicima! 🎧🎶​

Pa mora tako
A i nudila si se! Samo da podsetim. 😂
Verujem da ste vas dvoje meta. U kojem god pravcu. Ali ajd, da sačekamo. Možda se i promene planovi. Ništa još nije zacrtano.
Sa će pesme, kome je još do njih😅
Volela bih ali bilo je očekivano da me neće birati.
Neko će biti ispraćen uz pesmu, lepo je to. xD

Trojka GIF

312.FSC - The Traitors 🗡
Back