Ko što rekoh juče ovde se ne zna ko pije ko plaća a to sta je kome prioritet je isto upitnoRaspored. Ali razumljivo je. Ne znaš da li ćeš prije glasati ili izbacivati![]()
Ko što rekoh juče ovde se ne zna ko pije ko plaća a to sta je kome prioritet je isto upitnoRaspored. Ali razumljivo je. Ne znaš da li ćeš prije glasati ili izbacivati![]()
Ispratila sam. Ali mislim da bi ti bila jako korisna i da bi Trejtorka lako promenila stav. U tome i jeste čar ove igre.Možda nisi ispratila da je za mene glasala, znači teško da bi me regrutovala. I ona, a i bilo ko drugi s obzirom na to da već imam meticu. xD
Ja samo čekam da vidim da li si me ubio Galebe i koliki mi nož u leđima štrči?
Defakto bih bila jako korisna, nije da se hvalim.Ispratila sam. Ali mislim da bi ti bila jako korisna i da bi Trejtorka lako promenila stav. U tome i jeste čar ove igre.
A pošto nisam popila kafu dok sam pisala predhodni komentar vezano za ovo što si citirala moram da ispravim D
Pričala sam o potencijalnom ubistvu koje se još nije desilo a hoće uskoro
Ona uzima tebe ili Destrya i istovremeno odklanja/te preostalog.
Volela bih ali bilo je očekivano da me neće birati.Pa mora tako
A i nudila si se! Samo da podsetim.
Verujem da ste vas dvoje meta. U kojem god pravcu. Ali ajd, da sačekamo. Možda se i promene planovi. Ništa još nije zacrtano.
Sa će pesme, kome je još do njih![]()