Ne znam baš da Brazil bude prvak, za moje shvatanje to je grupa cirkuzanata.. Richarlison sjajan igrač, vrhunski, ali kako nekada ponižava svoje protivnike, ove sezone primer utakmica Totenhem i Notingem, pa meni da je to uradio, šamar bi mu zalepio svom snagom i lepo izašao napolje sam iz igre. Ovo nije Brazil iz 90ih ili 2002. koji sam ja voleo.. Ne može niko da kaže da ovo nije skup sjajnih igrača, ali sam ubeđen da će vrlo rano ispasti.. Evo da krenemo od repki koje se sećam da su bili svetski prvaci, svaka je bila isto ovoliko jaka koliko Brazil sada, ali je bila i tim, Francuska 98, Zidan u najboljim danima, mladi Anri, Trezage, Makelele, prejaki, Brazil 02 možda i najdominatnija ekipa ikada sa pravim Ronaldom, Rivaldom ,Kafuom, Karlosom, mladim Ronaldinjom, Italija 06' prezajeban tim Kanavaro, Nesta, Pirlo, Del Piero, Totti, Španija 10' Barsa iz najjačih dana plus Xavi Alonso, Nemačka 14' mašinerija u pravom smisli i Francuzi od pre 4 godine koji imaju po 40 sjajnih igrača... Brazil se sa time ne može porediti nikako.