Fudbal

Vels - Iran 2:1
Katar - Senegal 0:2
Holandija - Ekvador 2:0
Engleska - SAD 2:1

Ja licno nisam nezadovoljan uopste, mislim da smo u ovom trenutku stvarno dali maksimum. Svakako nije nasa najbolja partija ikada, ima stvari koje mogu da se poprave ali obzirom protiv koga smo igrali, dobar deo meca je bio na zadovaljavajucem nivou.

Mislim da smo ih malo previse respektovali....a kad smo krenuli da ih stiskamo, dobili smo drugi gol za koji se mora reci da je mozda i najlepsi gol na prvenstvu do sada. Majstorija realno.

Nazalost, taj nas maksimum nije dovoljan za ekipu ovog kalibra ali naredne dve utakmice ce svakako biti drugacije a znali smo i pre ovog meca gde se moraju traziti bodovi za prolaz dalje.

Tako da, ovo arhivirati i u stilu dr. Kona - naredne dve utakmice su kljucne.

Vels - Iran 0:0
Katar - Senegal 0:3
Holandija - Ekvador 3:1
Engleska - Sjedinjene Američke Države 1:1

Holandija, velika sila u fudbalu....posle 8 godina ponovo na prvenstvu. Vraca se staroj slavi velika Holandija. Idemo Holandija do pobede!

Videćete da Brazil ispada u 1/4 prvenstva, nismo bili u 1.pol loši, čak i sa izmenom Radonjića i Ilića smo delovali bolje.. Posle toga pada gol, još neko vreme smo bili u igri do ulaska Lazovića koji menja stranu sa Radonjom i Vlahovića posle toga je bio kraj i čak smo srećno meč završili na 2-0.
Verujem i dalje u Piksija i da će sve biti dobro.

Vels - Iran 1:0
Ekvador - Holandija 1:2
Engleska - SAD 2:1

Vels - Iran 0:0
Ekvador - Holandija 1:3
Engleska - SAD 1:0

Brazil je druga dimenzija. Brazil uzima prvenstvo. U prvoj utakmici, u kojoj se većinom svi uštimavaju, oni odigraju baš onako lijepo i kreativno. Divota ih je gledati.

Wales - Iran 2-1
Katar - Senegal 0-2
Ekvador - Nizozemska 1-2
Engleska - SAD 3-0

Ne znam baš da Brazil bude prvak, za moje shvatanje to je grupa cirkuzanata.. Richarlison sjajan igrač, vrhunski, ali kako nekada ponižava svoje protivnike, ove sezone primer utakmica Totenhem i Notingem, pa meni da je to uradio, šamar bi mu zalepio svom snagom i lepo izašao napolje sam iz igre. Ovo nije Brazil iz 90ih ili 2002. koji sam ja voleo.. Ne može niko da kaže da ovo nije skup sjajnih igrača, ali sam ubeđen da će vrlo rano ispasti.. Evo da krenemo od repki koje se sećam da su bili svetski prvaci, svaka je bila isto ovoliko jaka koliko Brazil sada, ali je bila i tim, Francuska 98, Zidan u najboljim danima, mladi Anri, Trezage, Makelele, prejaki, Brazil 02 možda i najdominatnija ekipa ikada sa pravim Ronaldom, Rivaldom ,Kafuom, Karlosom, mladim Ronaldinjom, Italija 06' prezajeban tim Kanavaro, Nesta, Pirlo, Del Piero, Totti, Španija 10' Barsa iz najjačih dana plus Xavi Alonso, Nemačka 14' mašinerija u pravom smisli i Francuzi od pre 4 godine koji imaju po 40 sjajnih igrača... Brazil se sa time ne može porediti nikako.

Predviđanja za sutra:
Vels-Iran 1:0
Katar-Senegal 0:0
Holandija-Ekvador 2:0
Engleska-SAD 3:0
Što se sledećih utakmica naše reprezentacije tiče:
Srbija-Kamerun 1:0
Srbija-Švajcarska 0:1

Vels - Iran 3:1
Holandija - Ekvador 2:1
Engleska - SAD 2:0

Predvidjanja za sutra:

Vels 1:0 Iran
Katar 0:1 Senegal
Holandija 1:1 Ekvador
Engleska 3:1 SAD

Kao sto su ovi sa RTSa rekli, legenda Van Gal priprema doktorski rad za ovo prvenstvo. Holandija ce biti veliki favorit iz senke, moze jako daleko da dogura, bas kao i 2010. i 2014. godine. Njihova odbrana je najjaca na prvenstvu. Brazil kao i uvek, veoma jak u grupi, ali propadne u nokaut fazi.

Gledam malo komentare po drustvenim mrezama i forumuma nekim.............nema, najgori smo narod bukvalno. Tacno sam i ocekivao da ce tako biti. Fascinantno mi je kako uvek idemo iz euforije u depresiju i obrnuto.

Bilo kako bilo, protiv Kameruna ofanzivno od samog pocetka i sa maksimalnim ambicijama. Kvalitetnija smo ekipa, oni defanzivno nisu najsjajniji i bice prostora da se navala razmase. Iako hipoteticki moze i 4 boda da bude dovoljno za prolaz, ove dve utakmice moramo igrati tako da idemo na 6 bodova. I da ujedno protiv Svajcarske dva ishoda vode dalje. Naravno, uslov je da Brazil dobije Svajcarsku ali velika je verovatnoca za taj scenario.

Hrvatska reprezentacija je sada daleko slabija nego u Rusiji 2018. kada su bili drugi(izgubili finale od Francuske).Sada,teško da će ponoviti taj uspeh.

Pa kud mi baš pred spavanje to reče Nemanja 😢

Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 1-1 🇮🇷 Iran
Katar 🇶🇦 0-3 🇸🇳 Senegal
Nizozemska 🇳🇱 1-0 🇪🇨 Ekvador
Engleska 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 2-0 🇺🇲 SAD

Велс 1 : 1 Иран
Катар 0 : 2 Сенегал
Холандија 2 : 1 Еквадор
Енглеска 1 : 1 САД

Back