Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Stvarno sve zavisi od toga kako se nastup upakuje. In Corpore Sano sama po sebi ne ne bi pobedila ni na PZE, a kamoli top 5 na evroviziji jer je sam koncept u stvari bio najbitniji, a kao paket bio je savršen. Isto važi i za Crnog Luku i svakog ko hoće da napravi nešto drugačije, ali ja verujem da će se njegova pesma meni svideti u svakom slučaju.

Ja uvek prvo slušam ono što najviše iščekujem. Ne baš možda ovim redosledom ali ove izvođače ću prve da poslušam (stavio sam ih u grupe po bitnosti po mom mišljenju, u različitim bojama):

- Filip Baloš
- Angellina
- Luke Black
- Hurricane
- Džipsi

- Filarri
- Stefan Zdravković
- Boris Subotić

- Zejna
- Ivona
- Tijana Dapčević
- Frajle
- Savo Perović

Ostale, kako stignem.

Konstrakta da je samo sedela i izvodila pesmu ESC ne bi videla ni za 50 godina
Ili da je stajala za mikrofonom i samo dizala ruke gore- dole, a oko nje umesto hora Starih Latina bi bio neki bend sa instrumentima...mislim da ni u finale PZE ne bi prošla!

U finale PZE jedno veliko možda, ali da pobedi bez onakvog nastupa jedno veliko nikada

Još ako dodamo konkurenciju na PZE od prošle godine, šanse -0%

Ma svaka cast i njoj i njenom timu na onako genijalnom nastupu, sto vizuelto, sto konceptualno.
Inace, mislim da ce isti tim raditi nastup i Filipu Balosu, mnogo se mota oko njih, slikali se danas...

Ali isto tako da je neka druga izvođačica izvela identičan nastup, ne bi bila ni blizu pobjede.

Konstraktin pogled ima više karaktera, karizme i upečatljivosti nego cijele ličnosti više od polovine drugih takmičara.

Za mnoge izvođače, posebno ove dečake, pribojavam se Andrija Jo efekta. Meni se njegova pesma mnogo dopadala, slušao sam je i dugo nakon PZE, čak sam i navijao u odnosu na "Hasta La Vista", ali studio verzija i nastup uživo bili su nebo i zemlja. E sad, Andrija ipak nije baš neki pevač, nadam se da su ovi drugi tu ipak kvalitetniji, ali nedostatak iskustva na ovakvoj sceni isto može biti faktor.

Za mnoge izvođače, posebno ove dečake, pribojavam se Andrija Jo efekta. Meni se njegova pesma mnogo dopadala, slušao sam je i dugo nakon PZE, čak sam i navijao u odnosu na "Hasta La Vista", ali studio verzija i nastup uživo bili su nebo i zemlja. E sad, Andrija ipak nije baš neki pevač, nadam se da su ovi drugi tu ipak kvalitetniji, ali nedostatak iskustva na ovakvoj sceni isto može biti faktor.
Andrija na kraju krajeva u finalu Beovizije čak i nije bio loš u odnosu na nastup iz pf-a

Niko od ovih koji se vrte ovde nije bolji pjevač od Andrije, osim Luke.

Ja bih se čak usudio da kažem da je i Filarri bolji pevač od Andrije, bar po onome što se moglo čuti u lajvovima na TT

Nisu, i to što su sad, trenutno, aktuelni ne podiže kvalitet njihovog izvođenja.

Status
Not open for further replies.
Back