be Belgija 2023: Gustaph - Because of You

Pročitala sam na youtube da su se kao više povezali sa Rollercoaster, pošto su prošli kroz neke teške trenutke (izgubili su dete, njoj su umrle majka i baka). Jeste možda bolja ta druga, ali po meni legitiman razlog za odabir..

Gala Dragot ubedljivo najbolja, ali bez premca, ako ne dobije ovo finale, to je takav debakl da nema dalje..

Možeš da gledaš na YT, evo Rybak ti peva uživo upravo.. 😂

U recap-u sam video Cherine, da izvinete meni ono deluje kao deca u vrtiću na drogama... 🤐😁

Koja god da pobedi, ide na #2 kod mene..

Šta bi ovo!? :D:D

Last edited:
Pobednik

Mada, sad kad slušam i nije toliko loša pesma..

Boze gospode oprosti im ne znaju sta cine. Belgija NQ. Imali su FUCKING CHERINE koja bi pokidala i izaberu OVO!

Konstrakta momenat

Zapravo nije loša pesma, ali je revamp nužan ako ne misle da poljube dno tabele u polufinalu

Uuuuh, kako bre..

Dobro, barem nije ono "derište" sa ogromnim cvećem na sceni...

Ovo je dobar vokal, a posebno kidaju back vokali.. Ali mi je melodija slabašna, tu dosta fali...

Gala Dragot je MORALA u Liverpul... 😭

Boze gospode oprosti im ne znaju sta cine. Belgija NQ. Imali su FUCKING CHERINE koja bi pokidala i izaberu OVO!
Ma ja mislim da bi Belgija svakako grcala u polufinalu šta god da su izabrali, ovako je bar smešno kako eurofanovi imaju mental breakdown

Ma ja mislim da bi Belgija svakako grcala u polufinalu šta god da su izabrali, ovako je bar smešno kako eurofanovi imaju mental breakdown

Bukvalno!!! 👏👏👏😂

A pritom mi nije jasno šta su sad videli kod one? Hajde Chanel, Eleni, na taj tip razumem, ali ovo.. 🙄🤪

alyssa-edwards-what-is-going-on.gif

Ja i dalje pokusavam da procesuiram sta se upravo desilo. Pesma bukvalno zvuci kao da je radjena za muceno maltesko nf i da peva Jesikka u svom 1780865 pokusaju da ode na esc( mada, zapravo je predstavljala San Marino :ROFLMAO:)

Back