Pa i to isto...Bolje reći čekajmo da čujemo pevanje uživo....
Iz tvojih usta u Alanisine uši!PZE sada privlači znatno mlađu publiku i aktuelniji je po mrežama nego što je to Beovizija bila, klinci i omladina će najviše da glasaju, mislim iskreno da tu tipične standardne balade moraju da budu mnogo modernije i specifičnije nego što inače budu da bi ubrale neke značajnije glasove.
Upravo.Ti klinci stvaraju viralne momente, oni su i Konstraktu na Tik Toku prvi pogurali...
Ko musko navodi me..nabodi meBice dosta vajba Eleonore i “Samo Lagano”![]()
Publika ce podrzati onoga kome veruje. Cini mi se da ove godine mnogi hoce da se istaknu po autenticnosti po raznim osnovama da bi bolje prosli jer prosto Konstrakta efekat. Tako da ako se pojavi neka dobra organska pesma mislim da ce imati vece sanse ove godine nego sto bi mozda imala neke druge.Mislim da će ovog puta publika najviše podržati nešto zanimljivo što drži pažnju, nebitno da li je standardno i "normalno" ili je kao nešto drugačije i čudno, samo dokle god nije provaljeno i dosadnjikavo. PZE sada privlači znatno mlađu publiku i aktuelniji je po mrežama nego što je to Beovizija bila, klinci i omladina će najviše da glasaju, mislim iskreno da tu tipične standardne balade moraju da budu mnogo modernije i specifičnije nego što inače budu da bi ubrale neke značajnije glasove.
Pa istina, ali ne bih ja uopšte isključio da će od par drugačijih/autentičnih (jer mislim da ih neće u konačnom paketu biti toliko koliko se sada zamišlja) publika poverovati baš nekome od njih. Ko je ovde mislio da će publika masovno da poveruje Konstrakti pre prvog polufinala - niko, i zaboravlja se koliki su posao i klinci po mrežama a potom i RTS-ova medijska strategija odradili da bi se Konstrakta primila međ Srbljem nakon pobede. Ja pre vidim takav scenario opet, nego povratak na organsko, al dobro, svakako samo nagađamo u različitim pravcima, možda se desi nešto treće.Publika ce podrzati onoga kome veruje. Cini mi se da ove godine mnogi hoce da se istaknu po autenticnosti po raznim osnovama da bi bolje prosli jer prosto Konstrakta efekat. Tako da ako se pojavi neka dobra organska pesma mislim da ce imati vece sanse ove godine nego sto bi mozda imala neke druge.