Pokahontas
Ekspert
Egret nikad tako nešto pretenciozno ne bi rekao 
Egret je glas naroda
Glasajte za Egreta

Egret je glas naroda
Glasajte za Egreta
Egret nikad tako nešto pretenciozno ne bi rekao
Egret je glas naroda
Glasajte za Egreta
Kad u Kini nemaju YTDa je bar samo taj period od dve i po godine od ovog intervjua. Lik je bukvalno na estradi od 2014. a pola pesama mu ima ispod 1000 pregleda.
View attachment 3389
Tvoja opsesija zaista postaje simptomatična.Ti klinci da su neko i nesto, vec bi nesto vise bar znali o njima, bar neki kvalitet od pesme, a ne samo da nose stiklice i da se trude da pokazu neku nepostojecu originalnost
Nemoj tako Tamara išla 2008 propala, došla 2019 pobedila žiri.. Tijana išla 2014, propala, sad je red...Pa ja se više uzdam u neke od anonimusa koji žele na ESC nego npr. Tijanu i Frajle jer znamo čitave njihove karijere i jednostavno ne obećavaju. Anonimusi su tu da se pokažu i ovo im je šansa da izađu iz podruma.
I u ovo se ti @Stefan28 uzdaš.... Crni moj Stefaneeee....
Eegor nije glas naroda
Eegor je, izgleda, prso
Prijavi se ti sledeće godine da čujemo taj vokal i kompoziciju koji nam je preko potreban, a ne posedujemo ga. Mada i da ga posedujemo to sve pada u vodu ako izvođač slučajno nije straight. Pa i Sheldon Riley za AUS prošle godine je imao kvalitetnu pesmu i jak vokal pa si ga popljuvao ko niko.Kakve li su pesme onda bile kad je RTS morao ovaj cirkus da stavi u uzi izbor
Ne u to, imam svoje granice