Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Egret nikad tako nešto pretenciozno ne bi rekao (y)

Egret je glas naroda

Glasajte za Egreta

Ja se nadam da BL neće pobediti na PZE, pa makar imao i najbolju pesmu od svih 32

@Stefan28

Šta se smeješ.. Glava će mi eksplodirati. Evo gledam spisak opet i tek mi je sada konfuzija..😭
Vidim stoji Anđela, ja sam mislio vi to onoj Angellini tepate tako, kad ono...😮
Pa onda Adem Mehmedović, Doris Milošević (jel ovo muško ili žensko?), Eegor i Egret (nije duo, nego dve različite osobe nepozbatog pola) pa dva Filipa neke, i to jedan za drugim (baš su se potrudili da me zbune dibiduz 🤔), pa slušaj sad NAĐA i NADIA, pa Mattia Zanatta & Angela Kassiani... Jbm ti sunce ovo ko San Remo još malo, možda se i Đoković pojavi da gostuje... 🤔

Ne ovo je definitivno kao kad počinje sezona Zadruge pa ulaze "Zvezde".. 🤩😍🤓

Da mi otkazujemo ovo, da se spašavamo muka i lepo Tijanu odmah proglasimo za predstavnika, a? 🤞

Pa ovo gostovanje se desilo pre oko 3 godine…covek je i dalje nepoznat…znaci jak na glupim recima, a na delu prazno…nigde pesme nigde hita…tuga
Da je bar samo taj period od dve i po godine od ovog intervjua. Lik je bukvalno na estradi od 2014. a pola pesama mu ima ispod 1000 pregleda.

B1300F74-0B9D-4D72-9384-AFB1BD909596.gif

Pa ja se više uzdam u neke od anonimusa koji žele na ESC nego npr. Tijanu i Frajle jer znamo čitave njihove karijere i jednostavno ne obećavaju. Anonimusi su tu da se pokažu i ovo im je šansa da izađu iz podruma.

Jedan iz Dua Grand objavio sliku njih dvojice i napisao uskoro stiže nešto što nije viđeno u Srbiji. Može da bude i bućkuriš a i nešto upečatljivo i dobro

Što je najgore, ima potencijala, ono što sam čuo od njega je nešto što je zapravo najbliže toj nekoj MTV produkciji. E, sad, što se ponaša tako, to je već stvar (ne)kulture.

Pa ja se više uzdam u neke od anonimusa koji žele na ESC nego npr. Tijanu i Frajle jer znamo čitave njihove karijere i jednostavno ne obećavaju. Anonimusi su tu da se pokažu i ovo im je šansa da izađu iz podruma.
Nemoj tako Tamara išla 2008 propala, došla 2019 pobedila žiri.. Tijana išla 2014, propala, sad je red... 🤩😍 Da zablista... Jel bi se bunio top 10 rezultatom? Šta bi ti, pobedu, a? 🤔🤪

Kakve li su pesme onda bile kad je RTS morao ovaj cirkus da stavi u uzi izbor
Prijavi se ti sledeće godine da čujemo taj vokal i kompoziciju koji nam je preko potreban, a ne posedujemo ga. Mada i da ga posedujemo to sve pada u vodu ako izvođač slučajno nije straight. Pa i Sheldon Riley za AUS prošle godine je imao kvalitetnu pesmu i jak vokal pa si ga popljuvao ko niko.

Status
Not open for further replies.
Back