Očekivano, u večerašnjem itekako jadnom izboru, ovo se definitivno istaklo... Dopada mi se pesma, generalno je to zvuk koji baš volim, ali mi je problematičan vokal. Nadam se poboljšanju u svakom slučaju, ali finale će biti teško dostižno...
Uf, ovo mi je baš slabo. Ovakve stvari recimo Danci šalju kad im nije ni do života ni do Eurovizije. Šta je s ovim pjevačem, zašto tako čudno pjeva, napinje se, muči, davi, evo ne znam. Znam da su ovo Irci, ali makar su znali slati pjesme koje imaju bar nešto što ti ostane negdje u mozgu (dobro ili loše, svejedno), ali ovo je samo loše i zaboravno.
Nepopularno mišljenje: ali meni ovo ok, ima neki U2, Coldplay prizvuk. Nije pobjednička svakako, možda čak nije ni finalista, ali nije strašno. Bolje od njihovih prethodnih pokušaja, ali greota što nisu zagrijani da dođu do 8. pobjede
Sasvim je ok pesma, mnogo bolji utisak ostavlja verzija uživo i mislim da ih je to i poguralo, imali su najpristojniji nastup (iako i tu imam sitne zamerke).
Ostali su nažalost bili većinom klimavi sa vokalima, ispadalo se iz ritma. Sinoćnja prezentacija pesama očekivano jeftina i smešna, a celokupna atmosfera otužna.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.