ie Irska 2023: Wild Youth - We Are One

Ipak Connolly od Intl jury...

Wild years od ntl jury

Odlučiće publika..

Konačni glasovi

2X57TWD.jpg

Sviđa mi se kako je napeta muzika nastavila da ide u pozadini nakon proglašenih rezultata.

Organizacija izbora jedna velika 0, irci smejurija.

Pošteno, imali su najbolji nastup večeras.
Voklano je bolja bila broj 4, ali i ja bih izabrao ovo, u većoj dvorani će biti oni jači... Dopada mi se 30 second to Mars i One Republic vibe..

Očekivano... Lomiće se čaše po pabovina uz ovo...

Ja ne znam da li bi ijedna pesma od 4 trenutnih prošla polufinale PZEa, možda jedino ukrajinci.

Ova godina je baš zicer da završimo dobro.

Očekivano, u večerašnjem itekako jadnom izboru, ovo se definitivno istaklo... Dopada mi se pesma, generalno je to zvuk koji baš volim, ali mi je problematičan vokal. Nadam se poboljšanju u svakom slučaju, ali finale će biti teško dostižno...

Jao, pa oni imaju ove stalne prateće vokale... Mnogo su specifični Irci...

1. :ua: 10/10
2. :ie: 8/10
3. :be: 6/10
4. :al: 3/10

Uf, ovo mi je baš slabo. Ovakve stvari recimo Danci šalju kad im nije ni do života ni do Eurovizije. Šta je s ovim pjevačem, zašto tako čudno pjeva, napinje se, muči, davi, evo ne znam. Znam da su ovo Irci, ali makar su znali slati pjesme koje imaju bar nešto što ti ostane negdje u mozgu (dobro ili loše, svejedno), ali ovo je samo loše i zaboravno.

Nisi čuo ostale, sve katastrofa do katastrofe. Jedino je Connelly zvučala koliko toliko pristojno, ostali stvarno horor.

Nepopularno mišljenje: ali meni ovo ok, ima neki U2, Coldplay prizvuk. Nije pobjednička svakako, možda čak nije ni finalista, ali nije strašno. Bolje od njihovih prethodnih pokušaja, ali greota što nisu zagrijani da dođu do 8. pobjede

Nisam još čuo, ali sumnjam da će mi biti bolje od Bruk.

Meni je ovo skroz fino. Nije konkurentno, ali mi prija i ne bih je promenio kada bi mi naisla na plejlisti.

Sasvim je ok pesma, mnogo bolji utisak ostavlja verzija uživo i mislim da ih je to i poguralo, imali su najpristojniji nastup (iako i tu imam sitne zamerke).

Ostali su nažalost bili većinom klimavi sa vokalima, ispadalo se iz ritma. Sinoćnja prezentacija pesama očekivano jeftina i smešna, a celokupna atmosfera otužna.

Od većeg zla izabrali su manje, tako bih definisao. Ono kada pobediš 90-ih i više ne mariš ni za pesme ni za samu organizaciju. Jadno iskreno!

Back