Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jedna je Zumi, druga je Zimi i treća Zami. Da li će nam tinejdžerke opet odlučiti predstavnika kao 2013? :D

Mene ne zanima ko je kakav kao osoba, pa neću ih kući voditi. Luka je još gori od Princa kad je prepotentnost u pitanju, pa opet volim njegove pesme godinama.

Mislim, Luka je koncert u nekom podrumu u Kini nazvao China tour. 😭
Nemam pojma kakav je kao osoba niti me zanima, pričam samo o vajbu kojem sam izložen kroz medije.

Ali China Tour :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Crveno venom je
Da ti mira ne da
View attachment 3710
Plava poput leda
View attachment 3711
I crna bad ass ako treba!
View attachment 3712
Nema krsta bez tri prsta
Screenshot 2023-02-08 at 11.37.26.webpScreenshot 2023-02-08 at 11.37.40.webpScreenshot 2023-02-08 at 11.37.53.webp

Tviteraši kada lupe nešto... :p Ne organizuje fakultet slušanje srpskih pesama, već je Srpska studentska asocijacija iznajmila prostor u okviru fakulteta kako bi se okupili i poslušali zajedno pesme. Svakako imaju finu salu za to.

J8hJvUp.jpg

EGcjKCR.jpg

Tviteraši kada lupe nešto... :p Ne organizuje fakultet slušanje srpskih pesama, već je Srpska studentska asocijacija iznajmila prostor u okviru fakulteta kako bi se okupili i poslušali zajedno pesme. Svakako imaju finu salu za to.
Pa svakako da nije dekan organizovao onako gala gledanje, ili profesor kao deo nekog kursa, ali legitimno je reći da je fakultet stao iza omanjeg iventa ako je odobrio da jedna od studentskih organizacija održi takvu aktivnost, kao što se održava još drugih na inicijativu studenata a pod pokroviteljstvom ustanove :)

@rintintin Super je što im je fakultet izašao u susret i prepoznao to kao nešto što je za obrazovne svrhe i tu se njihova uloga završava. Moj komentar se odnosio na preuveličavanja (u rangu onog, glumila sam sa Anđelinom Džoli - bila sam u grupi statista koji su mahali autobusu), a takve stvari često viđamo upravo na Twitteru i neretko dovode u zabludu pratioce.

Meni ovih dana tako treba jedan lep Egretov album na srpskom, da legnem, slušam i izgubim se.

Status
Not open for further replies.
Back