Nemam pojma kakav je kao osoba niti me zanima, pričam samo o vajbu kojem sam izložen kroz medije.Mene ne zanima ko je kakav kao osoba, pa neću ih kući voditi. Luka je još gori od Princa kad je prepotentnost u pitanju, pa opet volim njegove pesme godinama.
Mislim, Luka je koncert u nekom podrumu u Kini nazvao China tour.![]()
Nema krsta bez tri prstaCrveno venom je
Da ti mira ne da
View attachment 3710
Plava poput leda
View attachment 3711
I crna bad ass ako treba!
View attachment 3712
HURRICANE!!!!!1111!!!111!11!!!!!11!!!!1!1Nemam pojma kakav je kao osoba niti me zanima, pričam samo o vajbu kojem sam izložen kroz medije.
Ali China Tour![]()
Nema krsta bez tri prsta
View attachment 3713View attachment 3714View attachment 3715
Pa svakako da nije dekan organizovao onako gala gledanje, ili profesor kao deo nekog kursa, ali legitimno je reći da je fakultet stao iza omanjeg iventa ako je odobrio da jedna od studentskih organizacija održi takvu aktivnost, kao što se održava još drugih na inicijativu studenata a pod pokroviteljstvom ustanoveTviteraši kada lupe nešto...Ne organizuje fakultet slušanje srpskih pesama, već je Srpska studentska asocijacija iznajmila prostor u okviru fakulteta kako bi se okupili i poslušali zajedno pesme. Svakako imaju finu salu za to.
Ahhh sprema se ku*acNesto se sprema![]()
Meni ovih dana tako treba jedan lep Egretov album na srpskom, da legnem, slušam i izgubim se.
Te već slušam, a baš mi se sluša na srpskom.