se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Dobro, Melodifestivalen primarno jeste nacionalno finale, ali je prerastao u tradicionalni TV program koji se obavezno gleda...

Generična.... A onda joj se nastup pojavio kao da je magija, ali ja ne mogu Euforiju part 2, ne mogu pa taman sebe ča ča čačnula u glavudžu :cautious:

Unpopular opinion ali meni je ova pjesma bolja od Euphorije koja mi je uvijek bila samo ok.
Nastup stvarno fantazija. Ne znam što bi se trebalo desiti da ovo ne pobijedi na Melfestu

Redosled nastupanja u polufinalu (Örnsköldsvik, 4. mart):

1. Theoz
2. Mariette
3. Victor Crone
4. Tennessee Tears
5. Elov & Beny
6. Melanie Wehbe
7. Nordman
8. Kiana

I meni je bolja od Euphorie, ali to je možda i što me je malo Euphoria smorila.

Ne znam šta mi se više sviđa, da li pesma, njen glas ili nastup 🥺

I ja sam sad pogledao nastup, stvarno je ta žena savršenstvo, pravi umjetnik, kakav magičan glas. Jedino što je ništa ne razumijem 😅
Mislim da sam razumio rain, pain i tattoo, ali to je stvarno kraj svega ovoga meni potpuno nebitno. Bravo 👏

Loreen skidam kapu, kakav performans, a pesma iako nije najaca, nije ni uopste losa da sada placemo zbog nje. Cuo sam malo 'Youniverse' od Molly Sanden u njoj (u predrefrenu tacnije). I svaka joj cast sto nastupa pod ono, meni bi celo vreme bilo strah da ne padne na mene ... e to bi bilo Smash Into Pieces.

Kad smo vec kod Smash Into Pieces, odlicna pesma, bas po mom ukusu, ali pevac je bio malo awkward, treba mu da radi na harizmu.

Drago mi je i za Kianu i Mariette sto su u polufinalu. Mariette nije bila nesto posebno, ali je bila dovoljno dobra, nije za hejt svakako.

Kakav je sada to novi koncept druge šanse odnosno polufinala? @Ivan

Btw. krepam na one glasove za godište 3-9. Tko uopće glasa u tim godinama... :ROFLMAO:

Kakav je sada to novi koncept druge šanse odnosno polufinala? @Ivan

Btw. krepam na one glasove za godište 3-9. Tko uopće glasa u tim godinama... :ROFLMAO:
U odnosu na prošlu godinu, ne dele se u dve grupe, već su svi u jednoj i najbolje četiri pesme idu u finale...

Iz polufinala u finale bi jednostavno morali Tennessee Tears, Nordman i Viktor. Četvrti bukvalno ko god.

Redosled nastupanja u polufinalu (Örnsköldsvik, 4. mart):

1. Theoz
2. Mariette
3. Victor Crone
4. Tennessee Tears
5. Elov & Beny
6. Melanie Wehbe
7. Nordman
8. Kiana
Nadam se Mariette, TT, Melanie i Kiana

Theoz prolazi 100% u finale, tu nema priče..
Dalje mislim da su to Nordman, Mariette i nadam se mom MF 2023 favoritu Tennessee Tears, ali mislim da će to biti Elov & Beny..

Što se tiče polufinala jedino zelim Melanie da prođe, ostalo mi je svejedno.

Plejlista finalista

Back