Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Petar kaže malo
Spit Take Lol GIF by Justin

I ja se pitam...
Sa RTS-a su rekli da je to uradjeno da nam bude zanimljivije,da nam otkriju nastupe "dosta ranije",kao kukali smo prethodnih godina da i pesme kasno cujemo prvi put,a i ne znamo nastupe do samog festivala,pa ljudi rešili da nam etoo "učine"..

Meni ne smeta da svake godine bude tu Maja Nikolić, mora negde da prazni svoje besnilo.

Meni ne smeta da svake godine bude tu Maja Nikolić, mora negde da prazni svoje besnilo.
Meni ne smeta Saška Janx ni Lana i Aldo,ali Maja Nikolić definitivno DA,nije dugo bila u Zadruzi i velikom bratu pa neka ide tamo da se "isprazni"

@inga Šta misliš da li Maja Nikolić misli da je žuta Olja namestila za Egrija? Postoje neke šanse, ona je iz Orlovata, Egret iz Pančeva, to je tu odmah pored :love:
Neće njemu namestiti,jer bi bilo previše providno,bukvalno će je svi pljuvati,a prošle godine je pljuvao samo Lukas.

Glupost..
Zar nije bolje da je u Sava centru bilo,napunili bi sigurno kao nekada,jer je sada opet takmičenje popularnije,čak sam uveren da je pobedila Konstrakta na evrovziji da smo ove godine komotno mogli organizovati i u areni da bi većina hale ili cela bila puna,još kad bi skratili da bude jedno veče samo ali najbolje pesme izabrane tipa 10 do 15 i vrh..
Ima jedan mali problem: RTS-kamermani ne vole preterano Sava Centar. Ako bi produkcija bila na nivou 2018. (a bila bi) onda bolje nek ostanu u studiju.

Cujes sestro sta ti pricam ja
cujem sestro, cujem nego sta
to se tako retko dogadja
veceras totalna je pobeda

Ima jedan mali problem: RTS-kamermani ne vole preterano Sava Centar. Ako bi produkcija bila na nivou 2018. (a bila bi) onda bolje nek ostanu u studiju.
Eeeeh sad..pa i ja ne volim mnogo što šta,ne volim možda u školi neki predmet dok sam išao,pa ko te pitaa,to ti je posao..e tako i ovoo...

Status
Not open for further replies.
Back