Šta se koji đavo ovo desilo večeras, đe su Angellina i Savo u finalu, Empathy soul project prošao, je l' ono neka sprdnjica?!

Šokčina!
Hajde, od Tijane sam znao da nema ništa jer je pjesma revijalnog karaktera (iako je imala vrh animacije i pokazala šta znače godine iskustva na sceni), ali Anđa i Savo?!
Savo je po meni imao kompletiran paketić za Liverpul, vidjelo se da su do tančina razrađeni scenski nastup i koreografija koja je bila bez greške, vokalno odličan, ta 3 minuta su bukvalno bila pokazatelj kako treba da izgleda jedan savremeni muški bop, uistinu mi nije jasno kako je moguće da onako nešto ispadne?! On mi je večeras bio najpozitivnije iznenađenje i najviše je opravdao titulu jednog od potencijalnih pobjednika jer je maksimum maksimuma uložio, čak sam ga u jednom momentu i mogao zamisliti kako pobjeđuje na konto glasova Luninih vaskrslih fanova lol. Mislim da ga je žiri sahranio iz njima znanih razloga a da je kod publike bio u top 5, pri tom da ovu pjesmu pjeva neki jebozovniji i muževniji frajer poput Princa mislim da bi pola zemlje posvršavalo na njega al' jbg.
Isto i za Anđelinu - mnogo slobodnija na sceni i sigurnija u sebe je bila nego prošle godine, stabilna je vokalno i performans mi se više svidio nego Sarin lani (iako je pjesma dosta tanja), sve je bilo na svom mjestu i u svakom slučaju logičnije bi mi bilo da su je ove godine pustili u finale a da je prošle ispala nego obrnuto... Zanimljivo je to kako je ovdje prije objave pjesama bila jedan od favorita pa zatim totalni autsajder, da bi opet za vrijeme proba počela da se spominje kao neko ko će pokidati a onda na kraju ispade lol, rekao bih da je kod žirija prošla ali ju je publika zakinula sigurno.
Drago mi je što su Boris i Nađa ipak uspjeli upasti jer su stvarno zaslužili, presimpatični su bili na sceni (možda i najoriginalnije interpretacije imali) a i oduvali sa pjevanjem, očekivao sam jedno od njih dvoje ali super je što su i jedno i drugo (Mitrovica se očigledno ozbiljno bacila na sms glasanje).
Definitivno nisu smjeli pustiti te Empathy likove i Čegijevce, hajde za ove druge kapiram da su glasali ljudi kod kojih su ovi svirali i pjevali po veseljima ali ne znam na koju foru se proguraše ovi rokeri, najšokantiniji kvalifikanti do sada i totalni su mi višak.