Petar
Ekspert
Pa smešni mi ovi postovi kao da sahranjujemo RTS, a zapravo je sve ok svima osim fanovima.Otkud ti sad pa to?
Pa smešni mi ovi postovi kao da sahranjujemo RTS, a zapravo je sve ok svima osim fanovima.Otkud ti sad pa to?
Ovo mi je više kompliment Zorji, nego neka posebno značajna kritika jučerašnjim takmičarima, jer mi se čini da je Zorja među nekoliko najjačih vokala u zemlji...Bogami Zorja bi ušila vokalno i juče sve takmičare...
Slažem se..Ovo mi je više kompliment Zorji, nego neka posebno značajna kritika jučerašnjim takmičarima, jer mi se čini da je Zorja među nekoliko najjačih vokala u zemlji...
Mislim, nema tako puno ljudi koje ne bi ušila vokalno![]()
Može ako će da ga zameni BeovizijaDa li je ovo poslednji PZE?
Pa meni ti nastupi prošle godine nisu ništa više wow od ovih koje smo videli sinoć. Filip čak bolji od svih prošlogodišnjih lol Ako izuzmemo Konstry, to je druga klasa.A dobro, prošle godine u prvom pf bili Zorja, aktuelna zbog ZG, Anđa sa hitom, Aca Lukas kao ime plus Konstra koja je oduvala, naravno da se pričalo mnogo, sinoć je bilo dobrih nastupa ali nijedan wow tako da ne čudi mlaka reakcija
Rekao bih da je to zbog činjenice da PzE u Srbiji i nema neku konkurenciju, a prosečan gledalac u RS ne zna kako drugi festivali izgledaju.Pa smešni mi ovi postovi kao da sahranjujemo RTS, a zapravo je sve ok svima osim fanovima.
I Filari.... a prolaze stare frajle 100%Veceras ispadaju Zejna i Hurricane![]()
Takmicari jesu bolji nego 22, ali RTS nije.Tolika ocekivanja od ovogodisnjih ucesnika, svi u euforiji, najjaci izvodjaci do sada i sl…a sada vec kmecenje i vracanje na 2022- nema, pojela maca
Meni je i dalje ova godina bolja od predhodne i neka pobedi ko najvise zasluzi, pa ko god to bio![]()
Sara da, Zorja je meni u tom etno rangu 3 nivoa ispod princa. Sem njenog glasa ne vidim opsesiju tom pesmom, baš mi je prosečna.Realno, Sara i Zorja bi sinoć pobijedile lagano
A najjaci sam ja koji se sinoc utripovao od onih Hercenslus da su to FrajleI Filari.... a prolaze stare frajle 100%
I Lukin, što se mene tiče.Filip čak bolji od svih prošlogodišnjih lol Ako izuzmemo Konstry, to je druga klasa.
Sad krece naricanje plus teorije zavere, omiljeni srpski sportovi