Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

A dobro, prošle godine u prvom pf bili Zorja, aktuelna zbog ZG, Anđa sa hitom, Aca Lukas kao ime plus Konstra koja je oduvala, naravno da se pričalo mnogo, sinoć je bilo dobrih nastupa ali nijedan wow tako da ne čudi mlaka reakcija

Ovo mi je više kompliment Zorji, nego neka posebno značajna kritika jučerašnjim takmičarima, jer mi se čini da je Zorja među nekoliko najjačih vokala u zemlji...

Mislim, nema tako puno ljudi koje ne bi ušila vokalno :LOL:
Slažem se..

Ovaj Pze je besmislen obecaj mi sigurnost :ROFLMAO: obecaj mi obecaj mi #Konstry #novapesma

• Like
Reactions: Mrm
A dobro, prošle godine u prvom pf bili Zorja, aktuelna zbog ZG, Anđa sa hitom, Aca Lukas kao ime plus Konstra koja je oduvala, naravno da se pričalo mnogo, sinoć je bilo dobrih nastupa ali nijedan wow tako da ne čudi mlaka reakcija
Pa meni ti nastupi prošle godine nisu ništa više wow od ovih koje smo videli sinoć. Filip čak bolji od svih prošlogodišnjih lol Ako izuzmemo Konstry, to je druga klasa.

Pa smešni mi ovi postovi kao da sahranjujemo RTS, a zapravo je sve ok svima osim fanovima.
Rekao bih da je to zbog činjenice da PzE u Srbiji i nema neku konkurenciju, a prosečan gledalac u RS ne zna kako drugi festivali izgledaju.

Mi, sa druge strane, kao fanovi ESC-a pratimo i druge izbore i festivale u pre-evrovizijskoj sezoni pa onda iz usporedbe sa njima donosimo zaključke. Otuda i ova doza kritika koja je po meni sasvim zaslužena. Ako se izuzme grafika, sve ostalo je ili isto ili lošije nego 2022. godine i to je činjenica.

Tolika ocekivanja od ovogodisnjih ucesnika, svi u euforiji, najjaci izvodjaci do sada i sl…a sada vec kmecenje i vracanje na 2022- nema, pojela maca 🤪
Meni je i dalje ova godina bolja od predhodne i neka pobedi ko najvise zasluzi, pa ko god to bio 🤗

Tolika ocekivanja od ovogodisnjih ucesnika, svi u euforiji, najjaci izvodjaci do sada i sl…a sada vec kmecenje i vracanje na 2022- nema, pojela maca 🤪
Meni je i dalje ova godina bolja od predhodne i neka pobedi ko najvise zasluzi, pa ko god to bio 🤗
Takmicari jesu bolji nego 22, ali RTS nije.

Am sori.

Jebem ti Informer.

• Like
Reactions: FFM
Back