Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Zbog čega mislite da je ovo nešto što bi dobro prošlo kod žirija na ESC-u? Meni izgleda kao start paket za ne baš uspješan plasman kod žirija.
Ko je to rekao? Mi svakako na žiri ne trebamo da se obaziremo, oni nas mrze/ne vole/ne podnose iz njima znanog razloga i to je fakat.

Malta i Latvija su tako slick, meni ne deluje da će one ispasti.. Za Maltu ne bih ni voleo, jer je Malta vrhunska.. I Latvija je, ali Malta je...🙌👌
Skandinavija ce nas pojesti . Mi iz dijaspore imamo samo Kroasane i Švicu . Eventualno da dobijemo nesto iz Nemačke

Inače nešto zanimljivo za ovaj Chegi bend,iskreno pitao sam se za njih i jos neke zasto i kako upadaju uvek i u finale i prolaze konkurs a nikad mi se ne svidjaju kakav je to ziri koji odusevljen i onda veceras vidim da su celo vece svirali svoje instrumente ovi skakali Kristina i Stefan kao opareni u grin rumu,daklee dosao sam do zakljucka da ih RTS prima na konkurs(iako im pobedu nece dati i nema teorije takav bend da nas prdstavlja) samo zato da podignu atmosferu i sviraju trube itd kao onda Marko Markovic(mada on mi je imao bolju pesmu miljama od ovih mogao je i pobediti te godine kod nas komotno) to mu dodje kao neki produzeni interval ACT RTS-a. Inace pohvale za RTS sve 3 veceri su mi dobri bili intervali,pesme vecinom bzv,ali su odlicni ti segmenti bili cak i prilozi Ace Stajnovica mi nisu bili dosadni,mnogo dosadniji mi je grin rum smorivoje Stefan i Kristina to je krindž baš..

@Andrej
Koji je Hatari beše bio kod televotinga, koji kod žirija? Ne mogu tačno da se setim.. Pošto je ovo povređeno sa Hatari.. 🤭

zato što je dobra pesma haha vrhunska produkcija, moderno, drugačije.

Ne znam. Ja imam totalno drugačiji utisak, kao da mu na čelu piše žiri flop, nebitno koju zemlju predstavlja. Oni su uništili i Hatari.

Jel to Stanićka dala 0 Luke Black-u? 🤭🤭 Obožavam.. 😍
Možda nisam dobro video...

LUKE BLACK:
rock family GIF

Šteta što smo u težem, ali ako (kad) njega prođemo, to će imati veću težinu. U drugom pf bi bila laganica.

Back