igorrogiESCfan
Veteran
Na koji fazon je Luka bio tek šesti u polufinalu. Mogao je ispasti ju xaxaxa
Ko je to rekao? Mi svakako na žiri ne trebamo da se obaziremo, oni nas mrze/ne vole/ne podnose iz njima znanog razloga i to je fakat.Zbog čega mislite da je ovo nešto što bi dobro prošlo kod žirija na ESC-u? Meni izgleda kao start paket za ne baš uspješan plasman kod žirija.
Evo ne znam bogu miPa (ne)gotivan
Skandinavija ce nas pojesti . Mi iz dijaspore imamo samo Kroasane i Švicu . Eventualno da dobijemo nesto iz NemačkeMalta i Latvija su tako slick, meni ne deluje da će one ispasti.. Za Maltu ne bih ni voleo, jer je Malta vrhunska.. I Latvija je, ali Malta je...![]()
zato što je dobra pesma haha vrhunska produkcija, moderno, drugačije.
Zato je pobeda jos sladja.Na koji fazon je Luka bio tek šesti u polufinalu. Mogao je ispasti ju xaxaxa
pa žiri ne voli rok, ovo nije rok.Ne znam. Ja imam totalno drugačiji utisak, kao da mu na čelu piše žiri flop, nebitno koju zemlju predstavlja. Oni su uništili i Hatari.
Ne zaboravi Holandiju, Italiju i FrancuskuSkandinavija ce nas pojesti . Mi iz dijaspore imamo samo Kroasane i Švicu . Eventualno da dobijemo nesto iz Nemačke
Žao mi je samo što smo upali u teže polufinaleNe zaboravi Holandiju, Italiju i Francusku![]()