Pa očekivalo se pravo NF finale, nastupi, glasanje večeras, pobjednik večeras i to je to. UMK/Supernova/Beovizija/umetnibilokojedrugoNF za siromašne (ako ćemo biti skromni), a ne Ususret Dori za siromašne
Pam Rabbit mi zanimljivo deluju, izdvojile se nastupom. Vesna daleko ispod očekivanja, baš loše i amaterski izgledaju uživo.
Česi su mogli više da se potrude oko scene, izgleda kao neki studio iz 90-ih.
Problem je što je popularna muzika ovde u Češkoj samo ono što prolazi lokalno, eventualno kod Slovaka.
Kao nacija su operisani od engleskog, nemaju kapaciteta da stvore nešto što će da zaživi van granica Češke.
Pa čak ni po radiju nećete nikada čuti npr. Madonu i La Isla Bonita nego Ilonu Čakovu kako peva pesmu sa tekstom na češkom.
Koliko ja vidim, jedino je nešto modernije i sa malo internacionalnijim zvukom ovde zaživelo tek malo u rep i trep muzici. Ovo ostalo... Sve za lizanje patosa u polufinalu FSC-a maltene.
Definitivno trebaju da posalju Vesnu. Svidja mi se.
A da ima politicku pozadinu, tj. na ovu situaciju Ukrajina - Rusija, ima. Samo sto je vidno kamuflirana i moze se protumaciti drugacije.
Nastup ce biti sigurno bolji i ozbiljniji. Meni se prosle godine ceski nastup vise dopao, nego sama pesma.
Naravno. Meni su izgledali kao da, eto, moraju da ispostuju protokol, da se samo pojave i imace pobedu. Ne moze interno.
Ne svidjaju mi se ove odevne kombinacije...
Mene Vesna ni na jednom nivou ne radi, potpuno sam nezainteresovan. Ne smem da tvrdim da mi se neće malo pobošljati utisak kad vidim neki zglavni nastup kao i na koji će se način ta poruka koja se pominje uobličiti, ali čini mi se da mi Česi ove godine neće biti ni približno dragi kao prošle.
Meni Vesna odlična, em što ima dobru poruku (na čemu mogu da zasnivaju promociju pesme) em što ima neke pamtljive delove (onaj "Sestro krasiva" deo mi je ceo dan bio po glavi dok nisu stigle pesme sa PzE). Malo nastup da se poboljša i biće tip-top.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.