es Španija 2023: Blanca Paloma - Eaea

Jedna žena koja se u ESC kuži koliko i ja u astrologiju. Znači ne kuži se
Ahaaa...
Aaa onda ništaa,zaboravite sve i sledite moja predjasnja uputstva,dakle Španija i Albanija FLOP...
Oko svog predvijanja poslužiću se i stihovima Konstrakte: "Bože zdravlja,Božee zdravljaa,Bože zdravljaaa........"

• Angry
Reactions: Mrm
Ahaaa...
Aaa onda ništaa,zaboravite sve i sledite moja predjasnja uputstva,dakle Španija i Albanija FLOP...
Oko svog predvijanja poslužiću se i stihovima Konstrakte: "Bože zdravlja,Božee zdravljaa,Bože zdravljaaa........"
Ubacivaćeš ti drva Konstruktore u kamin, i pevati "Duje", dok vatrica tiho pucketa, ima samo da pljušti....😌😌🤩

Ubacivaćeš ti drva Konstruktore u kamin, i pevati "Duje", dok vatrica tiho pucketa, ima samo da pljušti....😌😌🤩
Veruj da neću,pre bih pevao i hitove Mice Trofrtaljke dok cepam drva,nego to "Dujeeee,porodica Keljemndi nažalost tu jeee...."

• Haha
Ako ziri ne bude prepoznao ovo remek delo i stavi npr. Svedsku ispred Spanije, ni ne treba nam takav ziri... Usudjujem se da kazem da ce Spanija imati najoriginalniji nastup!!

Ako ziri ne bude prepoznao ovo remek delo i stavi npr. Svedsku ispred Spanije, ni ne treba nam takav ziri... Usudjujem se da kazem da ce Spanija imati najoriginalniji nastup!!
E ovo je već "statement".. Sa Loreen može već da se takmiči 🇪🇸... Po mom mišljenju, obzirom da smo i jednu i drugu videli i čuli uživo, ja bih rangirao Španiju ispred... 😊

Isto je i kod mene, Španija i Švedska su mi top 2 ali prednost ima Španija i bilo bi apsolutno zasluženo po svim osnovama i da Blanka bude pobjednica žirija

Samo što @whisky, priznajem da žiri ima english language bias, to stoji, mada 2021 je jako dobro iznenađenje donela što se žirija tiče, gde su rangirali i :ch: i :it: i :fr: baš visoko...mislim da bi po svim kriterijumima i :es: i :it: od non english numera ove godine, trebali da pozicioniraju viosko...mada je sama kompozicija :it: i mogla biti jača...za :es: će biti baš velika greška, ako je ne rangiraju vosoko....

Deo sam španskog klana od trenutka kad je ova pesma izabrana i tako i ostaje do daljeg. Moja pobednica!
I čak nije zato što sam učio jezik i radio jedno vreme sa Špancima pa kao razumem, jer kad slušam ovu pesmu ili gledam nastup poslednje o čemu razmišljam je značenje teksta, već sam pre svega kupljen umetničkim dojmom (i zvučnim i vizuelnim), interpretacijom i aranžmanom.
I negde sam stava da je Blanka Paloma jedina koja ima šta je potrebno da izađe na crtu Lorin, što ne znači da će je pobediti, ali za mene joj je najjača (i moja preferirana) konkurencija.

Deo sam španskog klana od trenutka kad je ova pesma izabrana i tako i ostaje do daljeg. Moja pobednica!
I čak nije zato što sam učio jezik i radio jedno vreme sa Špancima pa kao razumem, jer kad slušam ovu pesmu ili gledam nastup poslednje o čemu razmišljam je značenje teksta, već sam pre svega kupljen umetničkim dojmom (i zvučnim i vizuelnim), interpretacijom i aranžmanom.
I negde sam stava da je Blanka Paloma jedina koja ima šta je potrebno da izađe na crtu Lorin, što ne znači da će je pobediti, ali za mene joj je najjača konkurencija.
Realno koliko god se ne slagao sa tobom,moram ti brate odati priznanje u istrajnosti i u tome sto ostajes dosledan i navijaces za tu pesmu sta god neko drugi rekao.
A taj neko drugi sam ja,koji sam surovo iskren,i uvek,ali uvek kao i ti cu reci sta god mislim u zivotu tako i o evrovziji pa makar me to kostalo ne znam cega.
Svaka cast na tome sto zaista ovo volis i branis to da kazemo to od nekih kao napada.
Mada ovde nema napada,ovo je samo najnormalnija diskusija,eto ako je uvreda sto sam napisao da je meni to jaukanje i zavijanje onda ne znam..
Kao da neko sada napise na primer za Čehinje koje su mi simpa: "One imaju uzasnu pesmu,grozno pevaju,jauču itd

Sasvim je legitimno i normalno da napišeš da te pesma smara i da je ne voliš, ali ti si Blancino pevanje i pesmu uporedio sa, pazi sad: vikom, drekom, daćama, klanjem i irskom sprdnjom iz 2008. Na osnovu toga mi se ne čini da ti je cilj bila ''normalna diskusija'', već da zakuvaš pa da se braniš kada ti neko odgovori. Uostalom, neko je već ranije konstatovao ono što i ja.

I negde sam stava da je Blanka Paloma jedina koja ima šta je potrebno da izađe na crtu Lorin, što ne znači da će je pobediti, ali za mene joj je najjača (i moja preferirana) konkurencija.
RTS, molim vas stavite ovog gospodina, u punom smislu te reči, u naš žiri panel za 2023. godinu, molim vas. @Petar za 🇷🇸 spokesperson, i ja prezadovoljan! Hvala!

Sasvim je legitimno i normalno da napišeš da te pesma smara i da je ne voliš, ali ti si Blancino pevanje i pesmu uporedio sa, pazi sad: vikom, drekom, daćama, klanjem i irskom sprdnjom iz 2008. Na osnovu toga mi se ne čini da ti je cilj bila ''normalna diskusija'', već da zakuvaš pa da se braniš kada ti neko odgovori. Uostalom, neko je već ranije konstatovao ono što i ja.
Ko je pominjao da lici na Irsku 2008.godine??
To nije tacno,a sto se tice vikanja i daće,to je subjektivni osećaj svakog pojedicna i legitmimno i normalno je valjda da svako drugacije vidi muziku i svako apsolutno čuje na svoj način,inače većina ljudi čuje što i ja,ali manji deo ljudi u tome vidi savršenstvo i umetnost..
Zaista bez preterivanja u toj pesmi čujem to i jako mi je to glasno i bukvalno me uzmenirava ta pesma i njena neprijatna boja glasa,antipaticna mi je jednostavno,da mi je makar ona slatka i kao da mi je simpa skroz,pa i da svarim..
Recimo Moldaviju 2009.godine sam sto puta vise gotivio iako nisam neki fan uopste te pesme i tog fazona,jer je ona bila zena simpa i bas jako jakoo harizmaticna,a ova je odbojna uplasis se i kad je cujes i vidis i ceo taj nastup i ta nepotrebna i nekonstrolisana dreka,cika i vriska bukvalnoo kaoo narikače babe kada neko umre..
U čemu je razlikaa izmedjuu onoga na sahrani "Joooooj jaaaaooooooj" i izmedju ovogaa "Eaaaaaaooo eeeaaaoooooo" bukvalno istoo čak i goree i neprijatnije,glava me boli nakon 2 sekunde te pesme i nijem i dobro koliko je neprijatno..

• Wow
Irska sigurno nije mogla biti spomenuta kao poredjenje sa Spanijom haha niti je ista vrsta muzike niti bilo sta,to sigurno nisam rekao da je isto ili slicno,pre moze liciti na Ukrajinu 2021.godine ili Balkaniku taj vajb,mada Danica Krstic ima glaščinu i ima lepu boju glasa čistu fino u kristalnu,a ova ima najneprijatniji glas koji sam u svom životu čuo,za svojih 89 godina ružniju iritantniju drečaviju i neprijatniju boju glasa nisam nikada čuo..

• Wow
Irska sigurno nije mogla biti spomenuta kao poredjenje sa Spanijom haha niti je ista vrsta muzike niti bilo sta,to sigurno nisam rekao da je isto ili slicno,pre moze liciti na Ukrajinu 2021.godine ili Balkaniku taj vajb,mada Danica Krstic ima glaščinu i ima lepu boju glasa čistu fino u kristalnu,a ova ima najneprijatniji glas koji sam u svom životu čuo,za svojih 89 godina ružniju iritantniju drečaviju i neprijatniju boju glasa nisam nikada čuo..
Kad puniš 90? 😲😳

Back