Ko je pominjao da lici na Irsku 2008.godine??
To nije tacno,a sto se tice vikanja i daće,to je subjektivni osećaj svakog pojedicna i legitmimno i normalno je valjda da svako drugacije vidi muziku i svako apsolutno čuje na svoj način,inače većina ljudi čuje što i ja,ali manji deo ljudi u tome vidi savršenstvo i umetnost..
Zaista bez preterivanja u toj pesmi čujem to i jako mi je to glasno i bukvalno me uzmenirava ta pesma i njena neprijatna boja glasa,antipaticna mi je jednostavno,da mi je makar ona slatka i kao da mi je simpa skroz,pa i da svarim..
Recimo Moldaviju 2009.godine sam sto puta vise gotivio iako nisam neki fan uopste te pesme i tog fazona,jer je ona bila zena simpa i bas jako jakoo harizmaticna,a ova je odbojna uplasis se i kad je cujes i vidis i ceo taj nastup i ta nepotrebna i nekonstrolisana dreka,cika i vriska bukvalnoo kaoo narikače babe kada neko umre..
U čemu je razlikaa izmedjuu onoga na sahrani "Joooooj jaaaaooooooj" i izmedju ovogaa "Eaaaaaaooo eeeaaaoooooo" bukvalno istoo čak i goree i neprijatnije,glava me boli nakon 2 sekunde te pesme i nijem i dobro koliko je neprijatno..