ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Moram da primetim da, nakon korone, sva 4 ziri pobednika na ESC su dolazili sa ozbiljnom skalamerijom na scenu.

Video sam da je ESC Tom radio analizu i da se Švajcarska najviše popravila u poslednjih 5 godina u odnosu na sve druge države. Od niza NQ do 4. mesta, 3. mesta i sad pobede + još dve kvalifikacije.

Ja nekako verujem da bi pobedili i 2020. sa Repondez moi, bila je jača od Đonove dve pesme + nije bilo Maneskina.

Da. Prosečni plasman za poslednjih 5 izdanja im je 9. mesto. Ispred njih su samo 🇮🇹🇸🇪🇺🇦. Prilično impresivno + očigledno su razvili strategiju koja im odgovara i mogla se naslutiti pobeda već neko vreme.

Video sam da je ESC Tom radio analizu i da se Švajcarska najviše popravila u poslednjih 5 godina u odnosu na sve druge države. Od niza NQ do 4. mesta, 3. mesta i sad pobede + još dve kvalifikacije.

Ja nekako verujem da bi pobedili i 2020. sa Repondez moi, bila je jača od Đonove dve pesme + nije bilo Maneskina.
Da. Prosečni plasman za poslednjih 5 izdanja im je 9. mesto. Ispred njih su samo 🇮🇹🇸🇪🇺🇦. Prilično impresivno + očigledno su razvili strategiju koja im odgovara i mogla se naslutiti pobeda već neko vreme.
Ti to zaboravio da se izloguješ sa drugog naloga ili samo potvrđuješ svoje misli 😅

Ti to zaboravio da se izloguješ sa drugog naloga ili samo potvrđuješ svoje misli 😅
Samo sam preuzeo ulogu banovanog bivšeg forumaša koji je takođe pisao u stilu romana toka svesti. Nemam drugi nalog 😂

• Haha
Reactions: FFM
Pokidala. 🥹:love: Kakav mashup na kraju predivno, a i Lik u ogledalu i The code definitivno imaju muzičkih sličnosti. U neku ruku mi je drago što nije otišla, teže bih podneo njeno 17. mesto za takav vokalni kvalitet.

Bolje bi prošla Zorja, nema šanse da bi dobila od žirija tako malo i od publike tako malo, u najgorem slučaju bi imala 20 poena više od žirija i 15-20 više poena publika, tako da bi to bilo nekoliko mesta viši plasman, ove godine je malo poena bilo potrebno da sebude makar top 14 ili top 13 na kraju kao i prošle godine, čak i još manje bodova...

Devojka je čudo. Sedi u sobnim u uslovima i onako random kida pesmu koju je praktično nezamislivo otpevati korektno i u studiju.

Devojka je čudo. Sedi u sobnim u uslovima i onako random kida pesmu koju je praktično nezamislivo otpevati korektno i u studiju.
Jedina njena mana je što nema harizmu i neprimetna je i nebitna nažalost na sceni, mnogima ima i neprijatnu boju vokala, kao kod muškaraca tipa Slimani, medjutim ako bi prvi put Zorja imala neku slušljivu pesmu, slušljivu baladu da kažemo, kada bi našla dobrog kompozitora kreativnog, kada bi našla ljude koji bi joj zaista napravili dobar nastup ona bi možda mogla nešto uraditi, isto i Sanja Vucic, jeste talentovana, ali konstantno okružena pogrešnim ljudima, posebno u evrovizijskom kontekstu, totalni promašaj, nijedna pesma iz opusa Sanje Vučić pa čak ni iz grupe ZAA nažalost nisu mislim za Evroviziju, iako je jedino bila svoja potpuno i originalna u zanimljivom bendu ZAA, posle se prodala nazalost...

Zorja super, ali da predstavlja neku zemlju za koju je atraktivno glasati. Od Srbije bi imala 18. mesto u finalu.

Back