Iskreno, nema mi ovo neku sreću i zadovoljstvo.
Da sam ja postao prva osoba koja je osvojila 5.mesto kod publike(a bio bih i mnogo niže da Holandiju nisu izbacili da bi trasirali pobedniku put do pobede) i da sam osoba koja je osvojila najmanje poena u istoriji od publike, a da sam pobedio ne voljom većine nego voljom 5 osoba svake zemlje, i da me u mojoj zemlji dočekalo nekoliko ljudi na aerodromu, ne bih imao čemu da se radujem, već samo da se zahvalim Bogu što sam baš JA bio predstavnik najbogatije zemlje na starom kontinentu na koju je te godine došao red zbog finansija da pobedi i što je moja zemlja bila ove godine najpogodnija da joj žiri iz svih država skoro da po 12 poena što se nikada nije dogodilo do sada, iako je bilo još minimum 10 ili 15 država za koje je žiri mogao glasati i malo ravnomernije i više fer raspodeliti svoje glasove, a umesto toga sve moguće poene su dali MENI, jer je tako rekao Bog... ovaaaj čuj menee- SUPERVIZOR EBU, paaa daa ustvari Bog, Bog EBU-a
Nemo je izgubio i drugi trofej (video na tt) ako mene pitate, ovo je neka viša sila koja ukazuje na to da mu je pobeda ipak više isforsirana xD Ne kažem da nije zasluženo..
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.