ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Titulu pobednika ne može da izgubi.

Na You Tube nastup u finalu za 7 dana ima 19 mil.pregleda. Polufinalni nastup ima 3,4 mil.
Drugi je BL sa 10 mil.pregleda, čiji nastup u 1.PF ima takodje, 10 mil.pregleda.

Kako je trenutno na ostalim platformama ne znam.

Titulu pobednika ne može da izgubi.

Na You Tube nastup u finalu za 7 dana ima 19 mil.pregleda. Polufinalni nastup ima 3,4 mil.
Drugi je BL sa 10 mil.pregleda, čiji nastup u 1.PF ima takodje, 10 mil.pregleda.

Kako je trenutno na ostalim platformama ne znam.
24 mil vs 18 mil za Nema.

Platforme su još merodavnije jer pobednika žele da čuju i vide svi živi na YT, mnogi i iz radoznalosti. A na platformi pustiš pesmu da je slušaš.

Tako sam znao da nema ništa od pobede Konstrakte na PzE.

Hah, što bi se i odnosilo, govorim o tome da ljudi vole pesmu.

Pa dobro, očekivano je slušanija s obzirom da je RTTD komercijalnija(?) pesma u odnosu na The Code... Nemova pesma nije za sve i to se videlo na ESC-u, ali i ona ima svoju publiku... Preko 200 poena na tvt-u to dokazuje.. Verujem da bi imao i više poena da nije bio u suknji kao i u to da je BL npr. bio u suknji da ne bi imao toliko veliku podršku, pogotovo ne među našima ovde 😁

Nema veze i da nije 😂

Ja sam shvatio da je 18 mil za Nema

Bice na kraju najvrv 3. Posle italije i europape. Za sad je 4. jos iza francuza njega i moze stici

Ma sve je to super, ali čim pesma pobedi na festivalu automatski privuče dodatni broj ljudi da je pogledaju i poslušaju. Tako da porediti sada Nema sa bilo kime drugim nema previše smisla.
Pravi uspeh pesme će se pokazati tek posle par godina.

Ali više se gleda na YT, da vide ljudi dečka u suknji kako skače po čigri. :D

Zasluzio je on pobedu, ali pobednik televotinga jos od 2018. godine nije odneo pobedu na ESCu, to stvarno nije dobro. Na kraju 5 ljudi iz svake zemlje zajebu milione i milione gledalaca. Nije fer.

Back